NOVA PARODIJA NA SPOT ALEKSANDRA VUČIĆA: Ivan Ivanović vraća video kasetu u biblioteku (VIDEO)

spot
Foto: Printscreen/youtube
Premijer Aleksandar Vučić često u svojim izlaganjima citira umne ljude, pa je u skladu sa tim, u novoj reklami za predsedničku kampanju u biblioteku vratio knjigu “Đulići”.

Dakle, ljubavna poezija Jovana Jovanovića Zmaja nasuprot video kaseti porno filma “Duboko grlo” sa Lindom Lavlejs, koju Ivan Ivanović u novoj reklami svoje emisije, parodirajući, vraća u video klub gospodinu Viti. Kasetu je vratio sa 35 godina zakašnjenja, baš kao i Vučić “Đuliće”.

Gospođa Nada iz Vučićevog spota i gospodin Vita bi u nekom paralelnom univerzumu, ili u idućoj reklami mogli da budu i par. Ona stroga, s punđom, on zapušten, u potkošulji. Suprotnosti se privlače.

[adsenseyu4]

Teško pak da bi se ikako mogli dovesti u vezu Ivanović i Vučić, sa svojim umetničkim afinitetima. Nismo sigurni kako bi se čika Jovi Zmaju dopala reklama u kojoj se našla njegova zbirka, a ni da li bi Linda odlepila na Ivanovića.

Ko hoće da uništi Ivanovićeve emisije, baš kao što, kako kaže Aleksandar Vučić “članovi starog DOS-a žele da unište sve što je učinio poslednje tri godine”, pogledajte u videu.

(Dnevne.rs/Izvor:Noizz.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*