NISU NI SANJALI U KAKVU AVANTURU ĆE SE SVE PRETVORITI: Čistili su dedinu kuću, a ono što su pronašli učinilo ih je bogatim (FOTO)

sef
Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/Pete Zarria, Reddit/Evilenglish
Kada su ova dva brata krenuli da sređuju staru dedinu kući, nisu ni sanjali na šta će sve naići i u kakvu avanturu će se sve pretvoriti

Na sajtu Reddit pojavila se veoma zanimljiva priča koja je privukla pažnju ne samo tog sajta, nego se viralno širi internetom.

Foto: Reddit/Evilenglish

Naime, dva brata koja su nasledili kuću svog dede su krenuli sa čišćenjem iste,da bi onda došli do neverovatnog otkrića. Kada su otvorili vrata plakara, ispod itisona su našli stari sef sa šifrom. Naravno, pokušali su sve kombinacije kojih su mogli da se sete, od rođendana do godišnjica, ali nijedna nije uspela.

Pozvali su bravara koji je otvorio sef. Nakon što je brava uklonjena, počeli su da vade kutije iz sefa, koje su bile prepune novčića. Bilo je nešto i novca, ali se uglavnom oštećen od vlage.

Foto: Reddit/Evilenglish

Foto: Reddit/Evilenglish

Srebrni novčići su svi bili očuvani, kao i srebrne poluge. Našli su i jednu kutiju sa satovima i nakitom.

Kada su podelili ovu priču na sajtu, svi su se zainteresovali za nju, a kasnije su napisali da su ispod jednog dedinog stola pronašli još jedan sef, i da je u njemu bio svežanj jako retkih novčanica.

Sada sve više i više ljudi očekuje nove pronalaske iz ove kuće, a braća su obećala da će sve što nađu slikati i objaviti.

Foto: Reddit/Evilenglish

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*