NAŠ POZNATI VODITELJ OTIŠAO NA LEČENJE U NEMAČKU: Na putu mu se desio „SUDBINSKI SUSRET“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
voditelj
Foto:Instagram/Dejan Pantelić
Voditelj Dejan Pantelić opisao je sudbinski susret sa jednom gospođom, koja mu je mnogo pomogla tokom teškog perioda u njegovom životu, kada se lečio od raka.

Podsetimo, popularni voditelj dva puta je operisan u Beogradu nakon što mu je dijagnostikovan tumor na krajnicima, pre nego što je spas potražio na lečenju u Nemačkoj.

– Sudbina… Godinu dana pre nego što sam otišao na lečenje u grad Flenzburg na severu Nemačke, na kliniku u kojoj radi profesorka Nadežda Basara, i pre nego što sam uopšte pomislio da mogu da se razbolim, upoznajem u avionu divnu i humanu Stanu Erić, koja sa svojom porodicom više od 30 godina živi u pomenutom gradu.

STIGAO DOKAZ: Rešene misterija skoka Ivane Španović s otkačenim brojem (INFO)

Razmenjujemo telefone, adrese tokom leta, i na ljubazni poziv gospođe Erić da bih mogao jednog dana sa svojom porodicom da dođem do tog malog grada na severu Nemačke, nasmejem se i kažem da je veća verovatnoća da ćemo se češće viđati u Srbiji nego u dalekom Flenzburgu.

Početkom septembra te 2012. godine odlazim u grad Flenzburg (nisam mogao dugo da zapamtim, a kamoli da izgovorim ime grada) na lečenje…

Pre odlaska u bolnicu smeštam se u hotel, na preporuku profesorke Basare, koji drže naši ljudi (do tada nisam znao ko je vlasnik tog hotela).

Vrata hotela, pogađate, otvara MOJA Stana Erić. A sve ostalo je istorija – napisao je Deki.

A deo te istorije Deki Pantelić je objasnio u jednom intervjuu u kojem je istakao da gospođu Erić smatra svojom drugom mamom zbog svega što je učinila za njega.

KIŠA I ZAHLAĐENJE ZA VIKEND: Evo kada nam se MIHOLJSKO LETO vraća (FOTO)

– Na svu sreću, nisam bio potpuno sam u Nemačkoj jer mi je puno pomogla porodica Erić koja je bila uz mene.

Oni su mi davali vetar u leđa i mogu da kažem da su mi kao drugi roditelji.

ŠEF RUSKE DIPLOMATIJE: Ovo je ono u šta svi sumnjaju, ali niko ne sme da kaže! (INFO)

U njihovom hotelu boravio sam dok sam radio prve preglede u bolnici – ispričao je voditelj za jedan magazin.

Dejan Pantelić je nakon dve godine uspeo da pobedi bolest i da se vrati poslu.

(Dnevne.rs /Izvor:N.I.,Blic.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Comment on NAŠ POZNATI VODITELJ OTIŠAO NA LEČENJE U NEMAČKU: Na putu mu se desio „SUDBINSKI SUSRET“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*