“NAPRAVILA SAM FATALNU GREŠKU”: Do smrti svoje ćerke, Jelenina majka govorila samo jedno (INFO)

Jelena Marjanović
Foto: telegraf.rs
Nekoliko dana posle Jecine smrti Zorica mi je rekla: “Napravila sam fatalnu grešku u policiji! Rekla sam da je Jelena trčala na nasipu. A ona nikada nije spomenula nasip!”, kaže za “Blic” bliska prijateljica Jelene Krsmanović.

Prema rečima Jelenine bliske prijateljice (ime i prezime poznato redakciji “Blica”), majka tragično nastradale pevačice iz Borče Zorica Krsmanović, mesecima nakon ćerkine smrti poverila se porodici i prijateljima.

JELENINA MAJKA UGLEDALA MARJANOVIĆE NA NASIPU U 3 UJUTRU! „Ja tražim svoje dete, šta ti radiš tu?!“

Ispričala im je o grešci koju je napravila nekoliko sati pošto je beživotno telo njene ćerke pevačice Jelene Krsmanović pronađeno u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči 3. aprila 2016. godine.

[adsenseyu1]

Kako priča naša sagovornica, nesrećna žena, u momentu kada je saznala da joj je ćerka krvnički ubijena, bila je jako bolesna, a u šoku, bolu i konfuziji, dala je izjavu koja je uticala na dalji razvoj istrage ubistva njene ćerke.

– Zoka mi je pričala da je zvala Jecu tog 2. aprila. Kada se javila na telefon, Jeca joj je rekla da je na trčanju i da će kad završi sa tim, otići kući da postavi ručak svojima, nakon čega će doći kod nje. Do smrti, Zoka je ponavljala da je napravila fatalnu grešku, jer je nekoliko dana nakon Jecine smrti shvatila da joj ona zapravo nije ni spomenula lokaciju gde trči, a kamoli da je u pitanju nasip – priča naša sagovornica.

SVADBENO VESELJE U LOZNICI BILO JE NA VRHUNCU KADA SU UPALE TRI ŽENE: Stala je muzika, a razlog je NEVEROVATAN!

I zaista, Zorica Krsmanović nikada u svojom izjavama za medije nije pominjala da je njena ćerka Jelena rekla da trči na nasipu.

Jedino što je nesrećna žena oko tog kobnog 2. aprila 2016. godine, kada je Jelena nestala, govorila jeste da joj se Jelena javila oko 15.30 sati.

LICEMERJE AMERIKANACA: Lazanski otkrio zašto je Skot napao srpske generale…

Sumnja se da je Zorica Krsmanović poslednja osoba koja se čula s Jelenom pre nego što je pevačica brutalno ubijena.

[adsenseyu5]

– S Jelenom sam se poslednji put čula nekoliko minuta pre nego što je nestala. Rekla mi je: “Evo, mama, trčim”, ali ne i gde. Kazala je: “Imam pola staze, da istrčim ovaj krug i idem da dam Zoranu i Jani da jedu i dolazim kod tebe sa Janom”. Ubrzo zatim čula sam da je nestala. Prvo sam pomislila da joj se smučilo nešto, jer je postila i da je pala i skotrljala se u travu. Tog dana sam imala neki čudan osećaj. Nešto me je steglo u grudima kao srce, mislila sam da mi je to reakcija od terapije, ne znajući da je nju neko ubio – jecajući je pričala Zorica.

JELENINOG SVEKRA HAPSE ZBOG TAJNOG SNIMKA? „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih prešli“, ponavljao je posle saslušanja

Nakon što je njen zet, Jelenin suprug Zoran Marjanović uhapšen 15. septembra, pojavila se informacija od članova porodice Zorice Krsmanović da ona zapravo nikada nije bila sigurna da li je pričala sa svojom ćerkom, jer kako je govorila Jelena je bila zadihana i razgovor je trajao kratko.

Greška koju je Jelenina pokojna majka napravila, a u čijem ispravljanju ju je zaustavila smrt, može uticati i na nastavak istrage ubistva njene ćerke.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo proste, nekulturne i površne žene

Naime, njeno svedočenje u vidu pisane izjave, biće uzeto u obzir i kod tužioca.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:B.Bogosav.Blic.rs)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*