NALJUTIO GA KOMŠIJA PA MU ZALEPIO PORUKU NA VRATA: Revolt koji je IZAZVAO podsmehe u zgradi (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
poruka
Foto: Stanić Z./printscreen/Fejsbuk
Vreli dani koji su obeležili srpsku svakodnevicu u proteklom periodu doneli su sa sobom i druge probleme sem borbe sa sobom – kako izdržati toliku vrućinu. Sudeći po onome što je zabavilo korisnike društvenih mreža, iako spasonosni, na meti prigovora ovaj put našli su se klima uređaji.

Jedan od korisnika Fejsbuka postavio je fotografiju na kojoj je jedan Srbin, revoltiran neispravnom klimom svog suseda, na vrlo originalan način zatražio da se kvar popravi.

– Moli se komšija čija klima kaplje na lim u prizemlju da reguliše odlivanje kondenzanta u oluk ili na drugi način u cilju zaustavljanja danonoćnog kineskog mučenja po sistemu „kap po kap po kap po kap po kap“ – napisao je on na vratima svog komšije.

Poruka je ubrzo postala hit na Fejsbuku, a informaciju o tome da li se ova neugodna situacija rešila još uvek čekamo.

Čuvao KOZE i služio SRBE u rodnom selu kojeg nije bilo ni na predratnim mapama: Najveći USTAŠA u Hrvatskoj, kome zakon ne može ništa (VIDEO)

Naravno, na internetu.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*