NAKON TRAGEDIJE U PORODILIŠTU, AGONIJA U ISTRAZI: Beba joj umrla u stomaku, a tužilac..

suprug
Foto: Facebook/Dragana Ivan Krkic
Dragana Krkić (33) iz Ćićevca, kojoj je pre nepunih godinu dana ćerka umrla u stomaku dok je čekala da lekari nađu slobodan termin za porođaj, još proživljava agoniju, jer tužioci većaju da li su lekari krivi!

Osim potvrde Zavoda za sudsku medicinu u Nišu da lekari nisu prepoznali početak porođaja i da se beba ugušila u stomaku, Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu razmatra da li ima dokaza da ginekologa optuži za smrt bebe.

[adsenseyu5]

– Tražim samo pravdu za svoje dete! Mojoj devojčici bi sada bilo 11 meseci. Moj bol ništa ne može da ublaži. Otišla sam zdrava i sa živim detetom, a od njih sam izašla praznih ruku sa bolom koji ću osećati dok sam živa.

-Ne dao bog nikome ovo što sam preživela, jer znam koliko boli! Preplakala sam dok sam čitala nalaz sudsko-medicinskog veštačenja i obaveštenje iz tužilaštva. I pored potvrde sudske medicine da su lekari krivi, oni još razmatraju – kaže Dragana, majka trogodišnjeg dečaka, koji je izgubio sestru.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo proste, nekulturne i površne žene

Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu 2. oktobra 2017. obavestilo Draganu Krkić da su po njenoj krivičnoj prijavi protiv lekara zbog teškog dela protiv zdravlja ljudi sproveli sudsko-medicinsko veštačenje, ali da nisu odlučili o podizanju optužnice.

Zavod za sudsku medicinu iz Niša je 30. avgusta 2017. utvrdio da se beba ugušila u stomaku zbog nedostatka kiseonika!

[adsenseyu1]

– Do udisanja plodove vode i smrti bebe došlo je 14. decembra 2016. godine. Podatak da je porodilja baš tada osećala jake bolove u preponama i jako pomeranje bebe ukazuje na to da je dete bilo bez dozvoljene količine kiseonika.

porodilište
Foto: Fejsbuk

-Lekari nisu prepoznali početak porođaja. Prisustvo lekara uz postelju i procena tegoba na koje se žalila, kao i starost njene odmakle trudnoće, uslovio bi hitan pregled i carski rez – navodi se u sudsko-medicinskom nalazu o smrti bebe.

LICEMERJE AMERIKANACA: Lazanski otkrio zašto je Skot napao srpske generale…

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*