MRŽNJA: HRVATSKI HULIGANI NAPALI BIVŠEG TRENERA PARTIZANA, jedva izvukao živu glavu u Mostaru! (VIDEO)

napad
Foto: printskrin
Nemile scene na meču Kupa Bosne i Hercegovine u duelu Zrinjskog i Sarajeva

Skandal i nemile scene u Mostaru u režiji navijača Zrinjskog! Napadnut je Miodrag Ješić, bivši trener Partizana, koji je nedavno preuzeo Sarajevo.

U derbiju je nakon izjednačujućeg gola Sarajeva, deo tribine s domaćim navijačima burno reagovao zbog radosti čelnih ljudi Sarajeva, koji su se nalazili u svečanoj loži stadiona Zrinjskog.

Ješić je pre nekoliko dana preuzeo Sarajevo, ali će svoj novi klub voditi u narednom kolu protiv Viteza, a meč je posmatrao iz lože stadiona u Mostaru. Zrinjski je poveo u 60. minutu golom Nikolića, a onda je dva minuta kasnije izjednačio Bekić.

Baš tada su čelnici Sarajeva i Ješić verbalno napadnuti u svečanoj loži od strane navijača Zrinjskog, kojima je zasmetala proslava gola, a srpskog stručnjaka su poprskali sokom.

Došlo je do nemilih scena, leteli su razni predmeti ka loži, a ni gosti nisu ostali dužni na provokacije, pa je a na kraju morala da intervenše policija, koja je sprečila veći incident.

Uprava Sarajeva je pre završetka utakmice napustila ložu, a gosti su se plasirali u osminu finala Kupa BiH posle boljeg izvođenja penala.

(Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*