KRISTIJAN PREKRŠIO ZAKON ĆUTNJE: Ovako smo glasali da se ubije Knele! (VIDEO)

mafija
Foto: Dragan Kadić,Foto: Printscreen
Knele je pokojni, ja sam ga stvorio, šišao, birijao… Sve dok ga narkomani nisu uhvatili i palili ga da ide kod muške Goge Sekulić i da traži roleks i džipa

Kristijan Golubović, žestoki momak sa asfalta, koji se družio sa opasnim momcima od kojih većina nije živa, otkrio je kako je ubijen Aleksandar Knežević Knele.

Kristijan, iznerviran što ga je Tamara Đurić nazvala Knele, otkrio je kako je odlučeno u podzemlju odlučeno da se likvidira Knežević.

[adsenseyu5]

“Ona meni da kaže Knele?! On je takve kačio na… Knele je pokojni, ja sam ga stvorio, šišao, birijao…  Sve dok ga takvi narkomani nisu uhvatili i palili ga da ide kod muške Goge Sekulić i da traži “roleks” i džipa, i da na ga pale da ih ne vrati”, pričao je iznervirani Kristijan, koji je dodao kako su i zbog čega odlućili da likvidiraju Kneleta.

“Dečko je bio vulkan. Tražio je roleks i džipa na dva sata, a on kaže nisam ja klošar, doći ću kad ja hoću. Bolje dođi odmah, sad si se zajebao. I dečko išao po blagoslov kod svih jačih, jer je mafijaš. “Šta mislite o Kneletu?”, jedan kaže preterao je, drugi jebi ga, treći niz vodu… Pet glasova za, jedan ne i… Nema brate, kako misliš”, ispričao je Kristijan.

(Kurir)
[adsenseyu1]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*