KO NOĆU BACA CVEĆE NA MESTO GDE JE UBIJENA JECA? Vladimir Marjanović misli da se ubica vraća na mesto zločina! (INFO)

borca
Foto: Telegraf
Šta god da kažemo, opet će se okreniti protiv nas. Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica – rekao je Vladimir Marjanović

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže za Telegraf da ni on, a ni Zoran više ne žele da komentarišu natpise u medijima koji se pojavljuju ovih dana. On tvrdi da je njegov sin čist i da nijedan član njihove porodice  ne bi nažao učinio Jeleni koja je, kako kaže, bila stub njihove porodice.

Šta god da kažemo, opet će se okreniti protiv nas. Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica. Ni Zoran, ni bilo ko iz naše kuće nema veze sa ubistvom. Svi mi nju volimo – kaže Vladimir Marjanović za Telegraf.

Na pitanje da li će sutra ili preksutra, kada je tačno dva meseca od nestanka, odnosno ubistva pevačice obići nasip i izaći na groblje, kaže da oni tamo idu svakodnevno.

Idemo čak i noću jer neko konstantno baca cveće. Ubica se, očigledno, vraća na mesto zločina.Juče, pošto je ploča postavljena neko se autom motao po nasipu. Čas je parkirao, čas je vozio – tvrdi Vladimir.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*