JELENA KARLEUŠA: Duško je rekao našoj ćerki da ću umreti ove godine!

pevačica
Foto: Printscreen/instagram
Jelena priznala da njen muž plaši osmogodišnju Niku kako će njena mama uskoro nositi štake jer je stara babuška, što je zapanjilo Šerifovićku.

Jelena Karleuša otkrila je da njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić, plaši njihovu mlađu ćerku Niku (8) tako što joj govori da će joj mama uskoro umreti!

Pevačica je gostovala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića kad je pričala o nekim do sada nepoznatim detaljima iz porodičnog života.

Prava tetka

Nakon što se povela priča o Evroviziji i tome koliko Jelena Karleuša ima godina, Popović je krenuo da je proziva kako se plaši jer stari.

– Ja ću uvek govoriti da bi Jelena bila pravi predstavnik na Evroviziji. Hajde da je pošaljemo! Znam da se Karleuša plaši jer ove godine već puni 40 godina i ne znam kako se tamo ponašaju prema tetkama – počeo je Popović, a JK je otkrila da joj zbog godina njen sedam godina mlađi suprug zadaje noćne more.

SRBIJA ZAĆUTALA ZBOG OVIH REČI: Govor Amfilohija Radovića i oca Mihaila na opelu pamtiće se zauvek!

– Moram da kažem da me Duško zeza zbog godina! Moj muž je ubedio našu mlađu ćerku Niku da ću umreti kad napunim 40 godina (ove godine u avgustu, prim. aut.). Rekao joj je: „Mama će u četrdesetoj da nosi štake i umreće. Ona je stara. Babuška“ – priznala je Karleuša kroz smeh, a Marija Šerifović ju je zapanjeno pitala:

– Zašto to priča Niki?

Pevačica je dodala da je to njihova šala, a sudeći po načinu na koji je to ispričala, očigledno je da Nika nije poverovala tati i da se nije uplašila.

Ekstremno ponižavanje

Pop diva je nakon porodičnih zavrzlama otkrila i da je godine ne plaše i da Srbija nema takvu „tetku“ kao što je ona.

OPET POSKUPLJUJE BENZIN: Cena pada na svtskim berzama, a kod nas od početka godine raste već drugi put

– Ovakva tetka ne postoji! Drugo, ne vidim da nešto fali Dženifer Lopez, Bijonse, koja je mlađa od mene dve godine. Ja ne mogu da se takmičim na Evroviziji jer sam ja veliko ime. Za mene je to ekstremno ponižavanje. U ovoj državi sve napredno mora da se zgazi. Gazite me do 50. godine, u 51. ću sa štakama na Evroviziju – rekla je Jelena Karleuša.

KONTRADIKTORNE IZJAVE ZORANA MARJANOVIĆA: “Neka me obese na Terazijama ako sam kriv, zaklao bih ubicu da mi je rod rođeni”

(Dnevne.rs/Izvor: Jelena Stuparušić, Kurir.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*