ISTERAJTE ĐAVOLA IZ AMFILOHIJA: Karleuša u svom stilu uzvratila mitropolitu zbog izjave o Srpkinjama i abortusima

Amfilohije
Foto: Telegraf/Media Centar Beograd
U osudi teških reči koje je na liturgiji u Pećkoj patrijaršiji vernicima poručio mitropolit Amfilohije, učestvovala je i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović

Poznato je da se folk diva Jelena Karleuša deklariše kao ateista, pa ne čudi njena reakcija na nedavnu izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija da su Srpkinje abortusima pobile više dece od Hitlera, Musolinija i Broza zajedno!

Jelena je kao po običaju, bez dlake na jeziku, oštro odgovorila vladiki.

[adsenseyu5]

– Jel postoji neki obred isterivanja đavola iz Amfilohija, da ne lupa više te gluposti? Bog će mu oprostiti u kog veruje…navodno! – kratko, efektno i u svom stilu odgovorila je pevačica koju smo upitali za komentar uoči snimanja Zvezda granda.

U osudi teških reči koje je na liturgiji u Pećkoj patrijaršiji vernicima poručio mitropolit Amfilohije, učestvovala je i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sa kojom smo razgovarali uoči modne revije u hotelu Hajat.

DEVEDESETIH JE „REĐALA“ HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

– Tu neprimerenu izjavu narod je sa pravom dočekao na nož. Žene u Srbiji su nekako već navikle da im svašta govore, a od Amfilohija smo svašta doživeli. Od opela u crkvi posle ubistva Đinđića pa nadalje.

-Svako je vlasnik svog tela, valjda smo prevazišli to pitanje. U svetu se davno prevazišlo.

– Žene treba i imaju pravo da biraju kada i da li će ostati u drugom stanju, a ja sam s druge strane za ono što se zove preventiva – rekla je ona i dodala da je veći problem u Srbiji porast maloletničkih trudnoća, te da su “devojke mlade i treba ih edukovati o njihovom budućem životu”.

[adsenseyu1]

Da podsetimo, Amfilohije, rođeni Risto Radović, optužio je Srpkinje da su čedomorke.

– One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji – poručio je Amfilohije.

BRUKA U HRVATSKOJ – PREDSEDNICA PONIŽENA U RUSIJI: Čekala Putina 45. minuta, zbog Kolindinog poređenja sa Srbijom Hrvati pobesneli!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*