IMATE LI VI OVAKVOG ŠEFA: Radnike poslao na krstarenje, a pre toga im poklonio automobile

radnici-sef
Vlasnik privatne firme iz Crne Gore već se proslavio u regionu time što najboljim radnicima poklanja nove automobile, a sada je neke od njih poslao i na krstarenje.

Maksima koju je „etablirala“, poslednja ekonomska kriza, da „mora više da se radi za manje para“, nije se dopala vlasniku najvećeg lanca prodavnica sportske opreme u Crnoj Gori Radomiru Novakoviću Cakanu.

U jeku opšteproklamovane kampanje štednje, Novaković se odlučio na, za ovdašnje prilike, neuobičajen potez: 14 zaposlenih u svojim prodavnicama sportske opreme nagradio je desetodnevnim krstarenjem Mediteranom!

I to nije sve: Uz radnike svoje kompanije, na krstarenje uz posetu najlepšim gradovima Mediterana, najluksuznijim brodom, najpoznatije kruzing kompanije u Evropi, Novaković je poslao i dvoje asistenata stomatološke ordinacije, piše MONDO Crna Gora.

[adsenseyu5]

Cakan je i pre dve godine šokirao javnost u regionu nesvakidašnjim postupkom za standarde kojih se drže poslodavci na Balkanu. Tada je, takođe uoči Nove godine, najbolje radnike godine nagradio sa četiri nova automobila.

– Ove godine nisam imao toliko novca kao pretprošle, a želeo sam i da obradujem i da nagradim više zaposlenih u mojoj kompaniji, pa sam se odlučio na ovakav poklon. Izbor mi je olakšao dugogodišnji prijatelj Mihailo Miki Vukić, vlasnik jedne turističke agencije koja se trudi da razvije ovaj vid turizma u Baru i Crnoj Gori. On nas je častio jednim besplatnim putovanjem – ispričao je Novaković, uz opasku da je sa Vukićem sve isplanirao i organizovao još u septembru, ali je čuvao u tajnosti da bi nagrada imala efekat novogodišnjeg iznenađenja.

Na krstarenje kreće tri radnika Cakanove firme iz Podgorice, isto toliko iz Bara i Igala, po dvoje iz Bijelog Polja i Budve i jedan iz Kotora.

[adsenseyu1]

 

(Alo)

3 Comments on IMATE LI VI OVAKVOG ŠEFA: Radnike poslao na krstarenje, a pre toga im poklonio automobile

 1. super, ovako nesto je vec objavljeno pre cetiri, pet godina u vojvodini gde je isto privatni preduzetnik davao stanove i auta, zaboravih samo gde ali mislim da je nesto oko pletenja prucem firma, na zalost to je retkost ovi u srbiji bi ti i krv isisali

 2. Bravo, za gazdu. Nije morao nista da im da ali je ipak poklonio dosta toga. Sta ce ocekivati ostali radnici? Ostaje zakljucak:koliko taj covek ima novaca? Ne treba uporedjivati vlasnika najveceg lanca prodavnica patika i ostale vlasnike koji jedva sastavljaju kraj s krajem.

42 Trackbacks & Pingbacks

 1. Blue Coaster33
 2. online casinos
 3. Teenager deep-throat movie
 4. DIRECTV
 5. DIRECTV channels
 6. lane penge nu
 7. youporn
 8. parking
 9. laan penge nu uden sikkerhed
 10. laan her og nu
 11. alkaline water machine
 12. stop parking
 13. YouTube likes kopen
 14. bottled alkaline water
 15. water ionizer pay plan loans
 16. electrician 32259
 17. electricians local 595
 18. locksmith jobs in houston tx
 19. other
 20. precision plumbing products
 21. pay per day loans plan
 22. house blue
 23. electrician tool belt setup
 24. payment plan
 25. pay day loans
 26. water ionizer
 27. electricity
 28. alkaline water
 29. insurance resources
 30. alkaline water
 31. water ionizer payment plan
 32. http://webkingz.camkingz.com/
 33. this post
 34. here
 35. cubefield
 36. distance from
 37. http://gmcouponcodescom
 38. Ìîëîäåæêà 4 ñåçîí 18 ñåðèÿ
 39. Greg Thmomson
 40. gmail sign in
 41. gmail sign in inbox gmail account
 42. all of craigslist

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*