IDENTIFIKOVAN I UHAPŠEN: Ovo je Stefan Đikanović, brojač putnika koji je šutirao i izgurao starca iz tramvaja (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

putnik-brojac

Izvesni Stefan Đikanović, koji je u sredu u Dušanovoj ulici na Dorćolu, išutirao i izgurao starca iz tramvja na liniji broj dva, uhapšen je.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i u tom roku će biti saslušan kod tužioca, rekla je portparol Prvog osnovnog javnog tužilaštva Irena Bjeloš.

Direkcija za javni prevoz Beograda saopštila je da će muškarac zadužen za brojanje putnika koji je danas napravio incident na tramvajskoj liniji 2 biti udaljen s posla i da će protiv njega biti podneta krivična prijava.

– Odmah po dobijanju informacije o incidentu, uspeli smo da u veoma kratkom roku utvrdimo identitet osobe koja je napravila incident. On će u najkraćem roku biti udaljen s posla i protiv njega će biti podneta krivična prijava – kazao je predstavnik Direkcije za javni prevoz grada Beograda Stanko Kantar.

Sramotni snimak je zabeležio mladić koji je čekao na stanici, a onda to i objavio na Jutjubu.

(Dnevno.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

3 Comments on IDENTIFIKOVAN I UHAPŠEN: Ovo je Stefan Đikanović, brojač putnika koji je šutirao i izgurao starca iz tramvaja (FOTO)

  1. Ма дека му се није уклапао у одрађено. Био је већ оставрио норму, а дека је хтио да се вози. Без везе! Само, ако дедица има неке родбине Стефану неће бити досадно.

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. bob
  2. pedro
  3. Maurice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*