HRVATSKI AKADEMIK EMIL ČIĆ: Položaj Srbije u masonskom svetu je vrlo jak!

haljine
U svetu se odvijaju pripreme za stvaranje jedne svetske države i jedne svetske religije, pa Srbija u svemu tome mora da odigra svoj deo posla kao ojačani instrument masonskog ekumenskog spajanja religija u jednu novu religiju, tvrdi član Hrvatske akademije nauka i umetnosti u dijaspori Emil Čić.

Prema njegovim rečima položaj Srbije u masonskom svetu je već vrlo jak.

„Nakon 82 godine se odvio drugi najveći skup masona na planeti gde dolazi 250 masona iz celog sveta i to naravno znači da će Srbija kao i dosada i dalje dobijati milijarde evra i dolara. S druge strane Hrvatska će i dalje biti ekonomski i politički ucenjivana i slabljena da bi se pokorila političkim usaglašavanjima sa Srbijom“, tvrdi Čić.

Podsetimo Evropski masonski sastanak povodom obeležavanja 95 godina od osnivanja Velike Lože „Jugoslavija“, 1919. godine, održan je u Beogradu od 5. do 7. juna.

Uporedo sa Evropskim masonskim susretom, održana je i 45. Godišnja Skupština Regularne Velike Lože Srbije, a na oba događaja prisustvovali su najviši predstavnici preko 30 Velikih masonskih Loža iz Evrope i sveta.

                      

(Kurir)

5 Comments on HRVATSKI AKADEMIK EMIL ČIĆ: Položaj Srbije u masonskom svetu je vrlo jak!

  1. Лупетање !
    Купити му бубњеве,
    да не лупа у политичком и приватном животу !?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*