EVO KO JE MOMAK KOJI JE IZBO POLICAJCA U BEOGRADU: Pre toga je nožem napadao prolaznike (FOTO)

nasilnik
Foto: fejsbuk
Sa 17 godina divljao po Beogradu, napao četvoricu mladića i naneo im teške telesne povrede nožem

Marko Kostadinović (18) koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju uveče u Rakovici učestvovao u napadu na pripadnika Interventne jedinice Vladicu Mitića (33), i prošle godine je sa nekoliko drugova nožem napao četvoricu prolaznika u centru Beograda.

Kostadinović je 10. avgusta sa drugovima Lazarom i Jeremijom u dva napada povredio četvoricu mladića, piše Blic. Napad se odigrao u Ulici Luke Lazarevića na početku Brankovog mosta.

[adsenseyu4]

Napadači su stajali na ulici kada su naišla dvojica mladića, Borivoje M. (19) i Nikola D. (19). Bez najave su skočili na njih i tada je jedan od napadnutih mladića teško povređen ubodom noža u donji deo leđa, dok je drugi uboden u natkolenicu.

Prolaznici koji su naišli tokom tuče pozvali su odmah Hitnu pomoć. Napadači su pobegli pre dolaska lekara, dok su povređeni mladići prevezeni u Urgentni centar, gde su operisani.

Foto: Facebook

Trojica napadača nastavila je potom put ka Filološkom fakultetu. Na uglu Knez Mihailove i Rajićeve nastavili su sa divljanjem. Upravo tu su napali dvojicu mladića, Savu Verića (19) i Andriju M. (18), od kojih je jedan povređen nožem, a drugi je uspeo da izbegne ubod, ali je zato udaren “bokserom”.

Vrlo brzo, policijske patrole uspele su da lociraju, a zatim i uhapse trojicu osumnjičenih napadača. U prvi mah, policija je imala pretpostavku da su napadači nasumice izabrali žrtve, ali se i tada verovalo da se iza napada kriju navijački obračuni.

[adsenseyu1]

Marko, Lazar i Jeremija, posle hapšenja privedeni su kod tužioca, koji ih je saslušao u prisustvu roditelja, budući da su sva trojica u tom momentu bili maloletni.

Foto: Facebook

Godinu dana kasnije, Marko Kostadinović nastavio je sa delikventnim ponašanjem, pa je u pratnji nekoliko drugova nasrnuo na policajca Vladicu Mitića (33) u Rakovici i ubo ga u stomak i butinu.

Mitić je bio van dužnosti i u civilu kada je napadnut, a kako se ispostavilo nakon privođenja osumnjičenih, on je napadnut greškom, a prava meta je zapravo bio navijač i prvi komšija policajca.

Osim njega identifikovani su i ostali učesnici, među kojima su dvojica maloletnika. Svi su pripadnici navijačkih grupa Partizana i Rada.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*