EKSKLUZIVNO: Anica Dobra glumiće u HIT SERIJI čije snimanje počinje za nekoliko meseci

glumica
Foto: Printscreen/instagram
Glumica će tumačiti lik forenzičarke koja dolazi u tim inspektora Aleksandra kako bi mu pomogla da reši nove zločine

Snimanje hit serije „Ubice mog oca“ startuje već za nekoliko meseci, a zvezda druge sezone biće Anica Dobra, saznaje Kurir.

Glumica koja godinama ima uspešnu karijeru u Nemačkoj tumači lik forenzičarke, koja će doći kao zamena za ranjenu koleginicu, a možda i preoteti srce zgodnog inspektora Aleksandra, koga igra Vuk Kostić, od lepe Jelene, odnosno Nine Janković.

Saradnja

– Anica je bez razmišljanja prihvatila da igra u seriji. Veoma joj se dopala prva sezona i nije bilo potrebe ubeđivati je. Ona je ranije sarađivala s rediteljem i Vukom Kostićem na filmu „Ljubav i drugi zločini“ Stefana Arsenijevića. Bili su i direktni partneri i ljubavnici. Nastavili su da se druže i nakon te saradnje – objašnjava sagovornik Kurira iz produkcije.

 

[adsenseyu4]

Anica će zameniti Ninu na poslu forenzičarke i pomoći inspektoru Vuku da otkrije ubice u novih nekoliko zločina, koje ćemo pratiti.

Igraju kod Kovačevića

– Koleginice i, možda, buduće suparnice Dobra i Jankovićeva sarađivale su ranije na hit predstavi „Hipnoza jedne ljubavi“. U komadu Duška Kovačevića igraju majku i ćerku. Za novu sezonu „Ubica mog oca“ biće angažovana i glumica koja će igrati majku forenzičarke Jelene – zaključuje priču naš sagovornik.

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo reditelja serije „Ubice mog oca“ Predraga Gagu Antonijevića.
– Anica će igrati intrigantnu osobu i novu forenzičarku. Ne mogu ništa više od toga da vam otkrijem – rekao je Antonijević za Kurir.

Gaga i Anica sarađivali su pre 28 godina na seriji „Balkan ekspres 2“. Glumica se retko pojavljivala u domaćim serijama, a poslednju ulogu je ostvarila u rimejku „Otvorenih vrata“. U igranom programu velike uloge je ostvarila u Nemačkoj, što joj je obezbedilo status zvezde.

Nina o suparnici
OBOŽAVAMO SE I DRUŽIMO

Nina Janković ima samo reči hvale za svoju pozorišnu majku.
– Anica i ja delimo garderobu. Nas dve se obožavamo i super se provodimo na sceni i van nje – otkrila je Nina u intervjuu za Kurir.

(Dnevne.rs/Izvor:Ljubomir Radanov,Kurir.rs)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*