DRAMA BRATA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Đorđe Đoković bio u avionu koji je trebalo da sleti na aerodrom u Briselu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
djokovic
Foto: instagram
Đorđe Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića, trebalo je da sleti na aerodrom u Briselu na kojem je jutros odjeknula eksplozija, zbog čega mu je let preusmeren. Đorđe se trenutno sa ostalim putnicima iz aviona nalazi na drugom aerodromu.

Đoković je o situaciji u kojoj se nalazi obavestio svoje pratioce na Tviteru.

„Trebalo je da sletimo na briselski aerodrom kada su nas preusmerili zbog eksplozije. Sleteli smo na drugi aerodrom, nedaleko od Brisela“, napisao je Đorđe na svom Tviter nalogu.

Najmlađi Đoković je potom napisao da je pored aerodroma, zatvoren i autoput u Briselu, kao i da je posle aerodroma, bomba eksplodirala umetrou u čijoj blizini se nalaze institucije EU.

„Ceo grad je zatvoren, saobraćaja uopšte nema. Mnogo ljudi je ovde, tu su i putnici iz drugih preusmerenih aviona. Svi sedimo ovde i čekamo nove informacije“, napisao je Đoković.

Đorđe se pre ukrcavanja na avion za Brisel zajedno sa bratom Markom družio sa košarkašima Crvene zvezde u Zagrebu.

Podsetimo, rano jutros je na aerodromu u Briselu u eksploziji bombe poginulo barem 17 ljudi, a prve informacije ukazuju da se radi o terorističkom napadu bombaša samoubice.
(V. F. , M. MV /Blic)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*