DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ JE MAJKA IZGORELA U AUTOMOBILU SA DVOJE DECE: Ne zna se da li ih je ona zapalila, postoji još jedna verzija

vatra
Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay
Dok se čekaju rezultati istrage, obdukcije i potrebnih veštačenja, istražitelji ne mogu sa sigurnošću reći da li je u pitanju saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do zapaljenja automobila i tragične smrti vozača i njene dece, kao ni to da li li je ona sama povela sebe i svoju decu u stravičnu smrt

Tragedija koja je zavila čitavu Hrvatsku u crno, smrt majke Marine Š. (29) i dvoje dece, ćerke (5) i sina (1) čija ugljenisana tela su pronađena duboko u šumi u mestu Husain nedaleko od Kutine, još uvek intrigira građane, porodicu, ali i policiju.

[adsenseyu5]

Policija, naime, po nalogu i u saradnji sa tužilaštvom u Sisku i dalje sprovodi radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nemilog događaja koji se desio u utorak 10. oktobra oko 9 sati.

Posle prijave nestanka, kako Jutarnji list saznaje, odmah je pokrenuta potraga širokih razmera, rođaci i prijatelji automobilima su pretraživali celi kraj tražeći majku i dvoje dece koja je otišla u nepoznato u svetloplavom Ševroletu. Potragu su proširili na Kutinu, Pakrac, Popovaču, prema Sisku, provereno je i utvrđeno da nije prešla granicuu šumi je pronađen izgoreni automobil i tri ugljenisana tela.

Slavni voditelj Ivan Ivanović ispričao BRUTALAN vic o Klintonovima i nasmejao CELU SRBIJU! (VIDEO)

Ona su poslata u Opštu bolnicu u Sisku radi obdukcije i identifikacije. Tek tada će sa sigurnošću moći da se potvrdi da li je reč o Marini i njeno dvoje dece.

Dok se čekaju rezultati istrage, obdukcije i potrebnih veštačenja, istražitelji ne mogu sa sigurnošću reći da li je u pitanju saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do zapaljenja automobila i tragične smrti vozača i njene dece, kao ni to da li li je ona sama povela sebe i svoju decu u stravičnu smrt.

UNIŠTILA SAM BRAK U 4 KORAKA: Pišem ovo sa namerom da mi se muž vrati, ali bojim se da je kasno!

(Dnevne.rs./Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*