Da li Srbija treba da bude monarhija? (ANKETA – lajk ako ste ZA)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

kralj

Parlamentarna monarhija je bolje političko rešenje od republike za Srbiju u 21. veku, ocenjuje za “Blic” prestolonaslednik Aleksandar Karađođrević.

Na pitanje da li on to najavljuje promenu poretka ili indirektno kritikujete političare za situaciju u zemlji, on odgovara da to što kaže da je nešto bolje ne znači i “napad na one koji to mišljenje ne dele”.

– Ako neko veruje u instituciju republike, to ne tumačim kao napad na mene. Imamo različite stavove, ali to ne znači da smo u ratu – kaže prestolonaslednik Aleksandar koji je nedavno proslavio 70. rođendan, ali i odluku o njegovoj rehabilitaciji.

Upitan da li misli da je moguće da neki od narednih rođendana proslavi sa krunom na glavi, a ne samo na torti, on kaže: “Što se mene tiče, može i odmah! Nema potrebe čekati rođendan!”

Kakvo je vaše mišljenje? Napišite u Facebook komentarima.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
 • Misirac

  Hmmmmmm….NE!
  Samo tribalizam priznajem ostalo je njesra

 • ДРАГАНешковић

  Старе ствари не
  могу да донесу ништа ново. Монархија је за очајнике и замућене свести како
  према само себи тако и из извору из ког је изронио. Кад народ има вођу и то је
  свако јасно да је народ слаб, не просвећен, не пробуђен, замаглене свести и
  преплашен. Наш општи пробле се јасно осликава да комунизам је остао дан данас
  пресвучен, а да би се све зло изменило и
  прилогодило нашим вредностима, интерисма и потребама јер не достаје она општа
  енергиоја у народу да се удружи и самоорганизује за санкционисање свих узрочника
  нашег опшег осиромашења и окупације. Толико од мене, а од Вас? позз. ДРАГАН

 • Marjan

  Ne, naravno.Njegova porodica je potpisala pakt sa Hitlerom i pobegla iz zemlje. Rat se zavrsio, svi znamo ko je izgubio. Ovo nema veze sa komunjarama, ali oni koji su izgubili nemaju pravo da traze nista sto je bilo pre rata.Pobednik odnosi sve. Znaci da nema ni monarhije, bar ne sa bivsom propalom kraljevskom familijom…Bar ja tako mislim.