VREMENSKA PROGNOZA: Uživajte još danas i sutra u lepom vremenu, a od petka dramatična promena!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

VREME

U Srbiji će danas biti sunčano i relativno toplo vreme sa najvišom temperaturom od 10 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro će ponegde biti slab mraz, a po kotlinama kratkotrajna magla. Najniža temperatura vazduha iznosiće od minus tri do šest stepeni, a vetar će biti slab, promenljivog smera.

I u Beogradu će danas biti sunčano i relativno toplo vreme sa slabim vetrom promenljivog smera. Najniža temperatura vazduha iznosiće šest, a najviša 15 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 31. decembra, u četvrtak biti pretežno sunčano i toplo vreme, a noću se očekuje naoblačenje i zahlađenje s kišom, u planinama sa snegom.

U petak će biti oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom i snegom.

U subotu se očekuje oblačno i hladno vreme, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Noću između petka i subote i u subotu očekuje se stvaranje manjeg snežnog pokrivača i u nižim predelima. Od nedelje do srede biće oblačno vreme, mestimično sa kišom i snegom.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*