‘VOJNA TAJNA': Evo kako se kuvao čuveni pasulj u JNA (RECEPT)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
jelo
JNA kuvari preporučuju da se pasulj sve do zapržavanja ne sme mešati

Svi koji su služili vojsku u staroj Jugoslaviji i dan-danas se sa setom sećaju JNA vojničkog pasulja. 

Sada, zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na na sajtu JNA kuvar, i civili mogu da uživaju u jelima iz vojničkog kazana.

Na sajtu JNA kuvar mogu se naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe kao i jela od mesa.

Foto: JNA kuvar
(Dnevne.rs)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone