UŽASNA BOLEST KOJA STIŽE U SRBIJU JE IZAZVALA VELIKI STRAH KOD NAŠIH SUGRAĐANA: Evo zbog čega iz bubuljica izlaze CRVI! (INFO)

bolest
Jeziva Morgelonova bolest koja se pojavila u Hrvatskoj i preti da se proširi na Srbiju izazvala je veliki strah kod naših sugrađana, ali i u celom svetu. Nikome nije jasno šta je njen uzrok, pa se mnogi trude na različite načine da je objasne.

Postoji nekoliko teorija u vezi sa ovom bolešću, a ona u koju je većina ljudi ubeđena jeste da nastaje na psihičkoj bazi. Međutim, treba se pozabaviti i ostalim.

Smatra se da može nastati i udisanjem kemtrejlsa – beličaste lepljive supstance koju ispuštaju avioni, a koja navodno sadrži GMO, zaražene eritrocite, jaja crva i hrom.

Tako, na primer, u literaturi raznih autora se ističe da je bolest parazitoza (askariks), infekcija (bakterijska), toksična ili organsko-neurološka.

Printskrin: Youtube7GalaksijaForum2's channel

Popularna je verzija psihogene parazitoze. Bolest se javlja, kao i svaka psihoza, podstaknuta pažnjom koja joj se poklanja u medijima i žrtve često pronalazi među psihički bolesnim osobama ili psihički labilnim podložnim sugestijama.

Takođe se pominje mogućnost da bolest izaziva genetski modifikovan mikroorganizam, da je posledica nekontrolisanih istaživanja u oblasti nanotehnologije ili vojnoj industriji.

Printskrin: Youtube7GalaksijaForum2's channel

Neki stručnjaci smatraju da je Morgelon simptom davno poznatih bolesti kao što je alergijski dermatit, kontaktni dermatit ili šuga.

Lečenje i prognoza bolesti su nepoznati, a doktori još nisu sigurni da li je to posebna bolest i ako jeste šta je izaziva i kako je treba lečiti.

(Telegraf)

2 Comments on UŽASNA BOLEST KOJA STIŽE U SRBIJU JE IZAZVALA VELIKI STRAH KOD NAŠIH SUGRAĐANA: Evo zbog čega iz bubuljica izlaze CRVI! (INFO)

  1. Da, čim sam ovo pročitala, crvi su mi iskočili iz mozga od puste gluposti..
    “Popularna je verzija psihogene parazitoze. Bolest se javlja, kao i svaka psihoza, podstaknuta pažnjom koja joj se poklanja u medijima…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*