UŽASNA BOLEST KOJA STIŽE U SRBIJU JE IZAZVALA VELIKI STRAH KOD NAŠIH SUGRAĐANA: Evo zbog čega iz bubuljica izlaze CRVI! (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
bolest
Jeziva Morgelonova bolest koja se pojavila u Hrvatskoj i preti da se proširi na Srbiju izazvala je veliki strah kod naših sugrađana, ali i u celom svetu. Nikome nije jasno šta je njen uzrok, pa se mnogi trude na različite načine da je objasne.

Postoji nekoliko teorija u vezi sa ovom bolešću, a ona u koju je većina ljudi ubeđena jeste da nastaje na psihičkoj bazi. Međutim, treba se pozabaviti i ostalim.

Smatra se da može nastati i udisanjem kemtrejlsa – beličaste lepljive supstance koju ispuštaju avioni, a koja navodno sadrži GMO, zaražene eritrocite, jaja crva i hrom.

Tako, na primer, u literaturi raznih autora se ističe da je bolest parazitoza (askariks), infekcija (bakterijska), toksična ili organsko-neurološka.

Printskrin: Youtube7GalaksijaForum2's channel

Popularna je verzija psihogene parazitoze. Bolest se javlja, kao i svaka psihoza, podstaknuta pažnjom koja joj se poklanja u medijima i žrtve često pronalazi među psihički bolesnim osobama ili psihički labilnim podložnim sugestijama.

Takođe se pominje mogućnost da bolest izaziva genetski modifikovan mikroorganizam, da je posledica nekontrolisanih istaživanja u oblasti nanotehnologije ili vojnoj industriji.

Printskrin: Youtube7GalaksijaForum2's channel

Neki stručnjaci smatraju da je Morgelon simptom davno poznatih bolesti kao što je alergijski dermatit, kontaktni dermatit ili šuga.

Lečenje i prognoza bolesti su nepoznati, a doktori još nisu sigurni da li je to posebna bolest i ako jeste šta je izaziva i kako je treba lečiti.

(Telegraf)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • nikolas

    nemate vi blage veze o zivotu

  • Katarina

    Da, čim sam ovo pročitala, crvi su mi iskočili iz mozga od puste gluposti..
    „Popularna je verzija psihogene parazitoze. Bolest se javlja, kao i svaka psihoza, podstaknuta pažnjom koja joj se poklanja u medijima…“