UPALJEN CRVENI ALARM: Evo kako izgleda Srbija iz svemira!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
oblak
Čitav region strahuje od pojave ciklona Ines, koji osim nagle promene vremena, donosi jaku buru na Jadranu, orkanske udare vetra i obilan sneg

BEOGRAD – RHMZ je upalio crveni alarm za područje cele Srbije, što znači da je vreme vrlo opasno i da su prognozirane naročito opasne vremenske pojave, takvog inteziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.

Od ponedeljka do subote biće veoma hladno, sa umerenim i jakim mrazevima a dnevna temperatura neće prelaziti nulu.

Do srede će u celoj zemlji preovladavati oblačno i hladno vreme, mestimično sa snegom, u nižim predelima manje, a na planinama će sneg i dalje padati.

Čitav region strahuje od pojave ciklona Ines, koji osim nagle promene vremena, donosi jaku buru na Jadranu, orkanske udare vetra i obilan sneg!

U Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji meteorološke službe upozoravaju da je zahlađenje samo uvod u snežno nevreme, koje će poslednjih dana ove godine zahvatiti celo područje.

Područje Srbije obilne padavine zahvatiće u toku noći između nedelje i ponedeljka, a od ponedeljka do Nove godine očekuje nas najhladniji period u 2014. godini.

 

(Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

3 Comments on UPALJEN CRVENI ALARM: Evo kako izgleda Srbija iz svemira!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*