UHAPŠENI MOMAK I DEVOJKA IZ SRBIJE U BUDVI: Nestalo im para, a onda su smislili PAKLENI plan (INFO)

more
Foto:pixabay
Budvanska policija uhapsila je srpske državljane Milana Borkovića (24) iz Aleksinca i njegovu devojku Katarinu Veličković (25) iz Niša, koje sumnjiče da su počinili  pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi

Momak i devojka su, kako su objavile podgoričke “Vijesti”,  uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su se turisti kupali u moru.

Policijski inspektori, kojima je ranije prijavljeno da se na toj plaži dešavaju učestale krađe napravili su zasedu kako bi uhvatili lopove koji su im zadavali muke.

Turisti su počeli da prijavljuju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje su ostavljali ispod suncobrana.

Borković je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku.

Njih dvoje su, navodno, došli na letovanje u Budvu i nedostatak novca za provod i boravak obezbeđivali su svakodnevnim krađama.

LEGENDARNI BATA STOJKOVIĆ – TEK KADA SE RAZBOLEO OTIŠAO JE PRED OLTAR: Nije imao decu, ali se do smrti brinuo o jednoj devojci (INFO)

Oni su odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili oni turisti koji su im izgledali imućnije. Koristili su to što su momak i djevojka, pa niko ne bi ni posumnjao da se radi o iskusnim lopovima.

Budvanski policijski inspektori, navodno, imaju dokaze da su Borković i Veličkovićeva počinili pet krađa.

Oni su zadržani u stanici policije, a juče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

ISEKAO JE PLASTIČNO BURE NA KOMADE: Finalnom proizvodu pozavidile bi i NAJVEĆE FABRIKE NAMEŠTAJA u svetu (VIDEO)

Proteklog meseca budvanski inspektori uhapsili su pet državljana iz Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli na letovanje u Budvu i krali na plažama, u apartmanima i stanovima.

Gotovo svakog leta sa gostima u Budvu dolaze i džeparoši i sitni lopovi, kojima su glavne mete kupači na gradskim plažama. Nema sezone a da budvanska policija barem ne uhapsi desetak lopova koji ordiniraju po gradu i plažama i kradu i otimaju torbe i novac turistima.

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Vijesti)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*