UDARIO IH NA TROTOARU: Potraga za bahatim Albancem koji je poršeom pokosio srpske turiste u Budvi i pobegao! (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
albanac-saobracajka
Foto: Vuk Lajović/Vijesti
Nakon što je udario turiste, vozač je pobegao, dok je u stanicu policije priveden njegov suvozač. Policija trenutno traga za L.M

BUDVA – Albanski državljanin je izgubio kontrolu nad vozilom i sa puta prešao na trotoar gde je bilo 20-ak turista koji su se vraćali sa Slovenske plaže.

Pet turista u Budvi zadobilo je danas lakše i teže telesne povrede kada ih je albanski državljanin upravljajući „porše kajenom“ „pokosio“ dok su bili na trotoaru.

Albanski državljanin L.M. (33) je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, i sa puta prešao na trotoar gde je bilo 20-ak turista koji su se vraćali sa Slovenske plaže.

Kako saznajemo, među povređenima su i dvoje državljana iz Srbije.

Nakon što je udario turiste, vozač je pobegao, dok je u stanicu policije priveden njegov suvozač. Policija trenutno traga za L.M.

Povređeni su prebačeni u bolnicu u Kotoru.

(Vijesti)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Comment on UDARIO IH NA TROTOARU: Potraga za bahatim Albancem koji je poršeom pokosio srpske turiste u Budvi i pobegao! (INFO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*