UBICU ODALI PRIJATELJI: Uhapšen turčin koji je ubio navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
navijac
Mediji iz Turske prenose da je ubica član jedne od navijačkih grupa Galatasaraja. Ubica se krio na nepoznatoj adresi, ali je ipak u proteklih dva sata lociran i uhapšen

Ubica navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića je uhapšen, javili su turski mediji! Turska policija je objavila da ima osumnjičenog za ubistvo.

Mediji iz Turske prenose da je ubica član jedne od navijačkih grupa Galatasaraja! Kako prenose turski mediji, ubicu Marka Ivkovića odali su oni koji su tokom dana već bili privedeni u policiju. Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je prošlog petka pred početak evroligaškog duela s Galatasarajem u Istanbulu.

Nastradali navijač Crvene zvezde Marko Ivković u Istanbulu je uboden čak dva puta, i to u srce i u jetru. Turski lekari su uspeli da ga povrate iz kliničke smrti, ali su povrede jetre bile takve da je preminuo nakon pet sati borbe.


Operacija je dugo trajala, doktori su uspeli da ga povrate u život, ali su povrede jetre bile strahovito jake, pa je, nažalost, preminuo uprkos velikom naporu lekara.

S Markom je u bolnici bio i njegov drug, koji je u policiji dao izjavu, prespavao je u konzulatu, a kasnije mu je obezbeđen povratak u Beograd.

Utakmicu između Galatasaraja i Crvene zvezde obezbeđivalo je svega 250 policajaca, a razlog je to što je u neposrednoj blizini bio američki potpredsednik Džo Bajden.

(Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*