TUGA: Evo kako se Srbija oprašta od poginulih u ‘automobilu smrti’ (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
novine
Porodica, prijatelji, rodbina i drugovi tinejdžera koji su u subotu poginuli u nesreći kod Ade Huje danas se opraštaju od svojih voljenih. Čitulje su danas objavljene na nekoliko strana u dnevnoj štampi.

U nezapamćenoj tragediji koja se dogodila u subotu ujutru kod Ade Huje u Beogradu utopili su se Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20).

Za njima žale porodica, rodbina, prijatelji, ali i cela Srbija.

„Miloško, anđele naš, život za tobom nam je bio najlepši san. Zauvek ćeš živeti u našim srcima”, ovim rečima se od Miloša koji je bio zatvoren u prtljažniku BMW-a opraštaju otac, majka i najbliža porodica.

„Nemanja, bio si veći od reči. Zauvek u našim srcima”, „Anđeli naši neka vam duša nađe večni mir”, „Neco, u našim srcima i našim mislima ćeš uvek biti živ”, samo su neke od poruka koje su porodica i prijatelji dali u čituljama.

Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.

Prema poslednjim informacijama, Dušan Jovanović koji je vozio BMW nalazi se na psihijatrijskom odeljenju bolnice zbog nervnog rastrojstva.

(dnevno.rs)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*