TERORISTA IZA REŠETAKA: MORINA DRON UHAPŠEN SA SRPSKIM PIŠTOLJEM Pretio Vučiću, završio u zatvoru!

navijaci
Prema saopšetenju albanske policije, u Morininom automobilu je pronađen pištolj za koji Albanac ne poseduje nikakvu dozvolu

TIRANA – Terorista Ismail Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, uhapšen je zbog posedovanja oružja bez dozvole.

Prema saopšetenju albanske policije, kod Morine je pronađen pištolj kragujevačke “Zastave”, a nakon pretresa njegovog automobila policija je pronašla još jedan pištolj TT i 30 metaka. Morina nije imao dozvolu za oružje koje poseduje.

Podsetimo, Morina je u utorak najavio da sprema iznenađenje na predstojećoj utakmici kvalifikacija za EP 2016. između Albanije i Srbije. Iako su čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu za meč koja glasi na njegovo ime.

Morina sa fudbalerima Albanije (Foto: Fejsbuk)Morina sa fudbalerima Albanije (Foto: Fejsbuk)
Morina, čiji je nadimak Balista, je rekao da ima i iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji, ipak, još nije odlučio da će prisustvovati ovom duelu.

On je rekao da je spremio naočare za Vučića aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

navijaci
Foto: fejsbuk

(Kurir)

1 Comment on TERORISTA IZA REŠETAKA: MORINA DRON UHAPŠEN SA SRPSKIM PIŠTOLJEM Pretio Vučiću, završio u zatvoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*