TEKST INDIJANSKOG POGLAVICE UZBURKAO JAVNOST NA ZAPADU: “Srbija je lekcija modernom svetu” (VIDEO)

indijanac
Foto: Printscreen/youtube
Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju – kaže poglavica plemena Komanči, Dejvid Jigli.

Dejvid Jigli, poglavica plemena Komanči, napisao je pre tri godine autorski tekst na blogu ovih američkih starosedelaca pod nazivom “Srbija – lekcija modernom svetu” u kome opisuje političku situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i napominje da bi takav odnos trebalo da imaju mnoge države u savremenom svetu.

[adsenseyu5]

Ovaj tekst i danas,četiri godine posle objavljivanja, izaziva veliku pažnju i polemiku.

– Ovih dana zbog liberalnih medija, mnogi ljudi ne znaju istinu o Srbiji. Prevare, korupcija i pljačka ove nacije, nije ni prepoznata ni potvrđena ni kažnjena.

LEGENDARNI GLUMAC RADE ŠERBEDŽIJA: J**EM VAM MAT*R ŽIVOTINJSKU, SVIMA KOJI HOĆETE RAT! Leg`o je usred Šumadije, njegove reči i danas odjekuju! (VIDEO)

Da li ovakav scenario važi za svaku zemlju koja se suoči sa istim problemima? – pita se Jigli. On napominje da je Kosovo i Metohija zemlja koja je stekla navodnu nezavisnost na osnovu novca stečenog od trgovine herionom i drugim delatnostima organizovanog kriminala. Zato se i divi načinu na koji Srbi pokušavaju da zadrže ovaj deo svoje teritorije.

– Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju – piše Jigli.

[adsenseyu1]

On ocenjuje Srbe kao poslednje Mohikance koji su se suprotstavili novom svetskom poretku.

– Srbi su su patriote i hrišćani. U sukobu su sa muslimanima, liberalima, i zapadnom drogiranom mašinerijom. Srbi i hrišćani nisu sada popularni, ali zato muslimani jesu.

Inače, autor oovog teksta Dejvid Jigli, poznat je po nadahnutim, slobodarskim govorima kao što je ovaj o patriotizmu:

Zapadne vlade, uključujući Sjedinjene Američke Države podržavaju ovakav stav – piše indijanski poglavica.

ŠAMARA MOMKA RUKAMA I NOGAMA: Muškarac prima udarce džentlmenski, dok mu nije pukao film (VIDEO)

On zaključuje da nijedna nacija i zemlja nisu sigurne danas i da ukoliko žele sile će upotrebiti sve potrebne resurse da bi ostvarile svoje strateške interese.

[adsenseyu4]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*