TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: “Srbija će stati uz Rusiju, a nakon KONAČNOG SUKOBA ovo će se desiti…” (INFO)

Pavle
Foto: printscreen/youtube
Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

[adsenseyu5]

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Pogledajte u nastavku o kakvim tajnama se radi.

DREVNA NARODNA VEROVANJA: 5 stvari koje donose nesreću u kuću, izbacite ih odmah! (INFO)

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Sledeće proročanstvo patrijarha se odnosi na trenutnu situaciju u Evropi. Nastavite dalje.

[adsenseyu1]

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež ruta koje će koristiti u svom pohodu.

Da li kod kuće imate figuru slona? SVI ZNAMO DA FIGURICA SLONA DONOSI NOVAC I SREĆU U DOM – ALI OVO VAM NIKO NIJE REKAO

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista. Sledeći sačuvani dokumenti, o kojima možete čitati u nastavku teksta, govore o Kosovu.

[adsenseyu5]

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

HOROSKOP ZA SUTRA (8. decembar 2017): Dan obeležen interesantnim dešavanjima, razigrani Merkur pravi mnoštvo aspekata i vreme je za predah (ASTROLOGIJA)

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.

ZABRINJAVAJUĆI RAZVOJ DOGAĐAJA: Šta znači povlačenje ukrajinskog ambasadora iz Srbije i rusko upozorenje

(Dnevne.rs/Izvor:Intermagazin.rs)

[adsenseyu4]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*