SVEKAR OTKRIO UBICU JELENE MARJANOVIĆ: Progovorio o jezivom zločinu (FOTO)

Jelena Marjanović
Foto:Printscreen/Fejsbuk/Telegraf
Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, nenamerno je otkrio sumnje policije o tome ko je brutalno ubio njegovu snaju pre skoro godinu dana u Borči.

Marjanović, u čijoj je kući u Borči Jelena živela sa suprugom Zoranom, potvrdio je sumnje istražitelja da je pevačicu ubio muškarac s kojim je bila u bliskim odnosima.

Znaci nervoze

– Vladimir je tokom razgovora koji je dugo trajao najverovatnije nenamerno otkrio detalj koji u sklopu sa svim ostalim dokazima vodi pravo do ubice. Ostavio je utisak čoveka koji sve teže podnosi pritisak pod kojim je porodica – otkriva dobro obavešteni izvor Kurira, koji nije želeo da kaže šta je konkretno novo rekao Vladimir kako ne bi ugrozio istragu koja je pri samom kraju.

 

[adsenseyu4]

On navodi da su na razgovor otišli i ostali stanari kuće u Borči, u kojoj je do smrti živela pokojna Jelena, njegovi sinovi Zoran i Miloš, kao i supruga Zorica, ali da je Vladimirov iskaz u ovom momentu ipak najinteresantniji.

Sagovornik Kurira podseća i da je Vladimir Marjanović tokom zvaničnih saslušanja i poligrafskog testiranja već pokazao znake nervoze, kao i da je još tada razotkrio da zna daleko više od onoga što je rekao.

– Ovaj razgovor s psihologom samo je pokazao da je istraga na pravom putu i da je mozaik zločina praktično sklopljen – dodaje on.

zrtva-muz
foto-printscreen

Uskoro hapšenja

Naš sagovornik podseća da su u poslednjih nekoliko dana otkriveni i novi dokazi, kao i da je u ovom momentu ključni trag DNK koji je ubica ostavio na tanga gaćicama pevačice, najverovatnije u trenutku kada je ona već bila mrtva.

Kako je Kurir pisao, istražitelji su analizom baznih stanica i mobilnih brojeva osoba koje se povezuju sa zločinom otkrio ko je bio u blizini Jelene, ali i nasipa u Crvenki kod Borče, u kom je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine.

 

[adsenseyu1]

– Očekuje se da svi rezultati novih detaljnih analiza budu kompletirani i poslati Višem tužilaštvu, koje potom treba da da zeleno svetlo policiji da krene u akciju i uhapsi ubicu i dvojicu njegovih pomagača u prikrivanju zločina – otkriva sagovornik upućen u istragu.

zrtva
Foto: fejsbuk

POTRAGA ZA BICIKLISTOM

Misteriozni biciklista, kog je više kamera snimilo na nasipu u Crvenki gde je pronađeno telo Jelene Marjanović, kako tvrdi izvor Kurira, biće uhapšen sa ubicom jer je istragom utvrđeno da je on najverovatnije pomagao u prikrivanju tragova.

– Iako se na snimku njegovo lice ne vidi, veštaci su uspeli da na osnovu njegove anatomije utvrde o kome je reč. On je već saslušavan i tvrdio je da nije bio na nasipu, ali su bazne stanice pokazale potpuno suprotno – potvrđuje sagovornik upućen u istragu.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*