Srpski državljanin sa „debelim“ dosijeom ubijen u Parizu: Izašao ispred kuće, ubijen sa 6 metaka (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
policija
Foto: Tanjug/AP
Muškarac poreklom iz Srbije (56) ubijen je u petak u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu.

Muškarac poreklom iz Srbije (56) ubijen je u petak u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu.Prema prvim informacijama, sve ukazuje na to da je muškarac, koji je živeo u predgrađu Pariza, ubijen u petak uveče bio žrtva obračuna, pišu lokalni mediji.

Kako prenose pariski mediji, njega su četvorica mušaraca čekala u automobilu ispred njegove kuće. Kada se parkirao ispred kapije, jedan od njih je izašao iz vozila i zapucao.

Kako je policijska istraga pokazala, on je pogođen sa šest metaka iz neposredne blizine, i to iz kalibra 11.43 milimetara, koji „kriminalci često koriste“, pišeLe Parisien“.

Foto: Reuters

Čaure metaka koje je napadač ispalio pronađene su i u gepeku automobila ubijenog, koji je neposredno pre pucnjave otvorio.

U pucnjavi je povređeno još dvoje ljudi. Jedna osoba pogođena je u nogu i prevezena je u bolnicu, dok je drugi zalutali metak pogodio prolaznika u podlakticu, a najverovatnije se radi o zaposlenima u kompaniji koja se nalazi u zgradi pored kuće u kojoj je živeo ubijeni.

Ubijeni muškarac je srpskog porekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju.

Kako za lokalne pariske medije kažu stavnici ulice u kojoj je živeo, ubijeni muškarac je komšijama bio poznat kao „veliki kriminalac“.

Foto: Reuters

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, međutim, za „Blic“ nije želelo da otkrije identitet ubijenog muškarca.

Kako pišu francuski mediji i dve nedelje pre nego što je ubijen, nepoznate osobe su pucale na njegovu kuću.

U subotu ujutru, samo nekoliko sati nakon tragedije, položeno je cveće uz crna vrata velike kuće žrtve. Celo jutro rođaci su dolazili obučeni u crno da izraze saučešće porodici ubijenog.

(Dnevne.rs /Izvor:D.K. Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*