ŠEŠELJ PORUČUJE IZ AVIONA: Ne sprema osvetu, ali se “sa izdajnicima neće rukovati“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

politicar

Ne spremam osvetu

Komentarišući navode da će se po povratku u Srbiju osvetiti, Šešelj kaže da je, kad je to rekao, govorio za slučaj da mu vlada da garancije mimo njegovih želja. Pošto su te želje, kaže, ispoštovane, on ne sprema osvetu, ali se “sa izdajnicima neće rukovati“.

– Čeka me stolica u stranci, odmah se bacam na politiku – kaže Šešelj.

Prava atrakcija u avionu

Lider radikala je prava atrakcija u avionu koji iz Amsterdama leti za Beograd. Kako javlja naš reporter direktno iz aviona, Šešelj je veseo, prijatan, raspoložen za šalu.

 Prvo politika, pa posle lečenje

Odgovarajući na pitanje našeg reportera kako je proveo poslednju noć u Hagu, Vojislav Šešelj kaže “kao i svaku drugu“.

– Radujem se povratku. Politika mi je prioritet, pa tek posle lečenje. Imam dve metastaze, ali nije to tako strašno kao što se misli – ispričao je za “Blic” Šešelj koji se nalazi na putu za Beograd.

 Šešelj se u Beogradu očekuje oko 13 sati

 View image on Twitter

 Ukrcao se u avion

Šešelj se, kako saznajemo, ukrcao u avion i trebalo bi uskoro da poleti. On je na aerodrom došao u džipu, u pratnji policije.

Šešelju tri dana odmora, doček na Trgu Republike!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da na oslobađanje Vojislava Šešelja gleda sa“humanitarnog aspekta” i ističe da je lider SRS “politička prošlost”.

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je sinoć da u puštanju na privremenu slobodu haškog optuženika i lidera radikala Vojislava Šešelja ne vidi nikakav politički potez, kao i da je Vlada Srbije ispunila sve obaveze koje su joj bile postavljene „ne praveći razliku između Šešelja i bilo kog drugog optuženika“.

Šarović:Čuva ga 50 policajaca 

 Policajci u civilu na aerodromu

Šešelj bi u Beograd trebalo da doleti avionom sa likom Novaka Đokovića. Kako javlja naš reporter iz Amsterdama, na aerodromu se hnalazi veliki broj policajca u civilu.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. clifford
  2. Willie
  3. Kirk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*