REŠENA MISTERIJA UBISTVA PEVAČICE: DNK na donjem vešu Jelene Marjanović otkrio UBICU

pevačica
Foto: Privatna arhiva
Istražitelji su utvrdili ko je pre skoro godinu dana brutalno ubio Jelenu Marjanović, ali i ko je pomogao da se sakriju tragovi, otkriva EKSKLUZIVNO ZA KURIR pouzdan izvor upućen u istragu!

BEOGRAD – Gumica za kosu i donji veš pevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena 2. aprila prošle godine u Borči, odnosno tragovi pronađeni na njima, doveli su istražitelje do ubice, otkriva ekskluzivno za Kurir pouzdan izvor upućen u istragu.

On objašnjava da su rezultati svih analiza konačno poznati, ali da se čeka njihovo dostavljanje istražiteljima i upoređivanje sa svim ostalim ranije prikupljenim dokazima.

Korak do cilja

– Na korak smo od konačnog hapšenja osumnjičenog za ovaj zločin. Tačnije, hapšenje svih osoba koje su na neki način umešane, a najmanje ih je troje. Konačno smo uspeli da razmotamo klupko i utvrdimo ko je ubica, a ko su bili njegovi pomagači koji su učestvovali u skrivanju tragova – otkriva sagovornik Kurira.

 

[adsenseyu4]

On objašnjava da su tanga gaćice i gumica za kosu dokazi koji su u ovom momentu krunski jer je ubica na njima ostavio svoje tragove, ali i tragove zemlje kroz koju je vukao nesrećnu Jelenu Marjanović.

– Ovo je dokaz na koji smo dugo čekali i koji bez sumnje sada tu osobu dovodi u vezu i sa svim ostalim tragovima. I do sada je ta osoba bila na užem spisku osumnjičenih, ali je bilo neophodno da to potkrepimo dokazima – dodaje on, ne želeći da imenuje osobu na koju policija i tužilaštvo sumnjaju, ali potvrđuje da je reč o nekom bliskom Jeleni.

Kako navodi, ona nije ubijena slučajno niti nasumično, već je ubica to učinio u naletu besa, a potom uložio veliki napor da pokuša da prikrije tragove.

Istražiteljima su stigli i snimci kamera iz autobusa, na osnovu kojih su urađena veštačenja građe muškarca koji je na biciklu prošao nasipom u Crvenki u vreme dok je policija još tragala za ubijenom pevačicom.

Bacio telo u kanal

– Prema onome što smo utvrdili, on nije ubica, ali je zločincu pomagao da prikrije tragove, a ne isključuje se mogućnost ni da je pomogao u bacanju Jeleninog tela u kanal – dodaje on.

Kako je Kurir pisao, muškarac koji je prošao nasipom nosio je kapuljaču i njegovo lice se jasno ne vidi, kako na snimcima kamera koji su ranije prikupljeni, tako ni na onim koje je dostavio GSP.

 

[adsenseyu1]

– Bazne stanice su pokazale da je njegov telefon bio u blizini Jeleninog, i to u vreme kad je suprug Zoran već prijavio nestanak – zaključuje sagovornik Kurira.

fantomka
Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/Panthermedia

Slaže se mozaik zločina
MATERIJALNI DOKAZI POTVRDILI SUMNJE

Prvi put otkako je pevačica ubijena istražitelji su uspeli da uporede sve dokaze koji su prikupljani u prethodnih godinu dana.- Nijednog dana se nije zastalo s prikupljanjem dokaza i konačno su sve analize materijalnih tragova, baznih stanica i ostalih prikupljenih dokaza dale rezultate. Sumnje onih koji rade na slučaju bez konkretnih dokaza ne znače ništa i zbog toga istraga traje dugo – objašnjava naš sagovornik i dodaje da je hapšenje ubice i pomagača pitanje dana.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*