PRIČA BEOGRADSKOG TAKSISTE: Pozajmio sam komšiji 1.000 evra, a imam bebu kući. Posle NEDELJU DANA neko je pokucao na vrata!

ulica
Foto: Pixabay
Urbane legende omiljena su tema po prestoničkim kafićima i kuloarima. Ima ih mnogo, a neke su manje poznate.

Nedavno je munjevitom brzinom društvenim mrežama počeo da se širi  jedan status koji je mnoge naterao na razmišljanje. Bilo da je još jedna legenda ili istina, veoma je lepo napisano i poučno. Priče iz beogradskih taksija uvek su zanimljive. Prenosimo vam status u celosti:

Prema ovoj priči, neko je ušao u taksi posle dugog, napornog radnog dana, a taksista bio veoma raspoložen za razgovor…

Pa je ispričao jednu zanimljivu i poučnu priču.

“Šta se desilo meni i ženi. Zvoni nam neko na vrata u sred noći. Zlo doba.

PAS ZGRABIO DEVOJČICU ZA PELENU, roditelji gledali nemoćno: A tek onda su shvatili kolika OPASNOST JE VREBALA (VIDEO)

Pogledam kroz špijunku, vidim komšija, tridesetak godina, plače. Na “dobar dan” smo, ali znam da mu je umro otac, video sam umrlicu na ulazu u zgradu. Otvaram mu, ustaje i moja žena.

– Komšija, šta se dešava, si dobro, pitam. Žena izjavljuje saučešće.

– Izvinite, molim vas, što vas budim ovako kasno. Treba oca da sahranim, sad ležim budan i shvatam da neću imati para.

– Kakvo vreme. Žao mi je. Koliko fali, komšija?

– Treba mi, ako imaš da mi pozajmiš hiljadu evra.

HOROSKOP ZA SUTRA (24. decembar 2017): Rešite se nepotrebnih stvari, i provedite što više vremena sa porodicom u svom toplom domu (ASTROLOGIJA)

Zgledamo se žena i ja. Jeziva tišina. Imam. Imam prokletih hiljadu evra, ali imam i malo dete. Jedva znam čoveka. Ali znam kako je kad nemaš. Hrišćanin sam. A imam. Imam tih hiljadu, jebem li ih.

– Slušaj, komšija. Ni sam ne verujem šta ću sad da ti kažem. Vrata smo do vrata. Daću ti pare. Daću ti, ali reci mi u dan kad ćeš da mi vratiš. Otac sam, mala je. Nemoj da me teraš da se mlatimo zbog novca.

– Vraćam ti za nedelju dana.

– Ne seri. Lepo ti kažem, ne seri. Daću ti, nosi, ali reci za mesec dana, za nedelju znam da ne možeš da vratiš. Nemoj to da radiš.

– Dajem ti svoju reč.

NEDELJNI HOROSKOP od 25. do 31. decembra 2017. (ASTRO)

Prošlo nedelju dana. Zvoni komšija. Otvaram. Vidim, nosi kafe, slatkiše, pičke materine. Već čekam da krene da se izvinjava i prolongira.

– Komšija, ovako. Kafa je za tebe i gospođu, čokolada za malu. A evo hiljadu evra, kao što sam obećao. Hvala ti dok sam živ. Niko nije hteo da mi pozajmi. Moj matori je bio stipsa, ostario, pamet mu popustila, preturao je po kontejnerima i čuvao pare.

Posle velike PORODIČNE TRAGEDIJE reči Srđana Todorovića UJEDAJU DUŠU!

Uštedeo je boga oca. Znao sam da jeste, samo nisam znao gde je sakrio. Reci ako treba kamata.

– Ne treba ništa. Živ bio.”

Šta biste vi uradili na mestu ovog čoveka? Da li biste, u slučaju da imate novac koji vam neko traži, pozajmili? Pišite nam u komentarima!

(Dnevne.rs/izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

2 Comments on PRIČA BEOGRADSKOG TAKSISTE: Pozajmio sam komšiji 1.000 evra, a imam bebu kući. Posle NEDELJU DANA neko je pokucao na vrata!

    • ja bih mu dao tako je jed predmene plakao i molio u gradu da mu zajmim 200 Eu.ja nisam imao kod mene nego zajmio u jednu menjasnicu ko me poznaju i da mu ,on otiso kocko ce napio pobio Zenu i Majku isterao iz kuce one zvali policiju dosli policajci on ih je opsuvao vredjao oni ga uhapsili i oterali u TOPOLNICU u klinici bio 2 meseca sad jopet radi gde je radio i to mesto gde covek treba biti INTELEGENTAN ZDRA NE AHOHLICAR JER SE RADI O zDRAVLJE pACIJETIMA A PARE MENE NIKA NIJE VRATIO I NECE DA VRATI ITOTIJE TAKO JA MISLIM DA ODE I ?sta damu radim pitao sam par puta sad i broj telefona menjao to tije takav zivot,,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*