PREVELIKA TUGA: Milena Dravić se oprostila od voljenog Gage, dostojanstveno ispratila LJUBAV SVOG ŽIVOTA (FOTO)

sahrana
Foto: Kurir / Dragan Kadić
U retkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić juče je sahranjen u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu.

U prisustvu velikog broja prijatelja, rodbine, kolega i poštovaoca lepi Gaga je uz suze i jecajeispraćen na konačni počinak.

Milena Dravić je ljubav svog života dostojanstveno ispratila. Sa ružom u rucioprostila se po poslednji put od svog voljenog supruga.

U vreme kada su se sreli, Milena je već bilavelika glumačka zvezda, a Dragan je tek počinjao karijeru. Upoznali su se na snimanju filma “Horoskop”, a iz druženja se kasnije rodila i ljubav. Nedugo potom, rešili su da otpočnu zajednički život.

Venčali su se 1971. godine, tokom snimanja novogodišnjeg TV filma “Kako su se volele dve budale”, po tekstu Duška Radovića. U pauzi između snimanja, tražili su dodatnih sat vremena, otišli u opštinu Vračar i sklopili brak.

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

U retkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar.

“Za brak koji traje četiri decenije može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Ali, najlakše je nešto preseći i završiti, mnogo je teže boriti se da se brak sačuva. Ponekad i mala svađa može osvežiti dan. Ponekad je potrebno i biti ljubomoran, jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi”, rekao je jednom prilikom Dragan.

Sahrani su između ostalih prisustvovali Rade Šerbedžija, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Bjelogrlić, Voja Brajović, Ivan Tasovac.

(stil.kurir.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*