PRAVI PAKAO ČEKA MONSTRUMA IZ RAKOVICE U ZATVORU: Zatvorenici šalju JEZIVE PRETNJE ubici Maje i Mihaila!

Rakovica
Foto-montaža: Srpski Telegraf, pixabay.com
Zatvorski dani dvostrukog ubice Marka Nikolić (43), koji je prošle nedelje ispred Centra za socijalni rad u Rakovici nožem izbo nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i udavio sina Mihaila (4), prolaze u pretnjama i upozorenjima

On se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu sa još trojicom zatvorenika u ćeliji, piše Alo, gde ne pravi probleme i ne žali se na uslove u kojima se nalazi.

SVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Momak nastradale devojke ne može da progovori (FOTO)

– Redovno jede, ali jedva da komunicira sa ostalima. Stražarima se ne žali – tvrdi izvor ovog lista iz CZ-a.

Međutim, ono što je svakako bilo očekivano jeste reakcija ostalih zatvorenika na Nikolićev dolazak.

Kada su čuli da je ubio ženu i dete, rešili su da mu zaprete.

– To je prva reakcija ostalih. U zatvoru najgore prolaze ubice dece. Prvog dana su mu dobacivali da će ga „rasporiti da umre u najgorim mukama, kako su mu umrli žena i dete”, drugi su mu pretili da će „osetiti mušku ruku na sebi”, treći da „će se kajati, ali da umreti tako lako neće” – kaže naš izvor iz zatvora.

Doktor Zlatko Nikolić, viši naučni saradnik u penziji, koji je svoju karijeru počeo kao vaspitač KPZ „Niš“, iz iskustva govori o slučaju dvostrukog ubistva u Rakovici.

Iznervirana SRPKINJA poručuje gastarbajterima: Prestanite da KUKATE i da nam „ZAVIDITE”, od toga nam bude samo gore!

– Psihopata koji je ubio ženu i dete imao je samo jednu želju, da zadovolji svoju egoističnu potrebu za osvetom. Tako je zadovoljio svoju mržnju prema toj ženi koju je imao. Dete mu je za to poslužilo. On nije čak ni želeo da ispriča šta se dogodilo i sada se ponaša po principu „izbušenog balona”. Sebe je zadovoljio, ostalo ga ne zanima.

KUVAR SA JAHTE OTKRIO ŠTA RADE BOGATAŠI SA DEVOJKAMA: Razvrat i blud za par HILJADA EVRA!

-U zatvoru neće dobro proći jer su kriminalci socijalizovani ljudi i tačno znaju šta je uradio detetu, što ne praštaju – objašnjava za „Alo!” Nikolić, koji tvrdi da čovek koji je bio na posmatranju u bolnici „Dr Laza Lazarević“ nije smeo da provede sa detetom sedam i po sati.

Foto: Fejsbuk/Maja Đorđević

On napominje da veruje da će ovakvih slučajeva, nažalost, biti i dalje, jer, kako kaže, „ne možemo zakonom i Ustavom da nekome ko se već ostvario kao roditelj zabranimo viđanje dece”. On pak veruje da je neophodno raditi na preventivi i u ovakve ustanove uvesti nadzor.

Podsećanja radi, Marko Nikolić je u sredu posle podne naočegled brojnih prolaznika ubio ženu nožem.

Svoje četvorogodišnje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje.

Nesrećna žena je na sve načine pokušavala da ukaže na strah koji joj je Nikolićeva pojava ulivala u kosti, navodeći situacije kroz koje su prolazili svi koji su je znali.

Foto: Telegraf.rs

– On je u protekla dva do tri meseca čekao mog prvog supruga, pozivao ga i slao mu poruke skrivenih pretnji, uznemiravajući ga i govoreći: „Pobiću ih sve kad im dođem”, kao i: „Ubiću je”, „Neka pripazi šta radi“ – još tada je Maja bila u strahu.

Takođe, prema njenim rečima, Nikolić je uhodio i njenog budućeg zeta Aleksandra Josipovića, šunjajući mu se oko kuće i posmatrajući dešavanja u njoj.

– On je detetu upućivao poruke u februaru 2017. godine sa rečima: „Nikada nećeš videti mamu.“ One me veoma zastrašuju i brinu, kao i moju porodicu. Mi živimo u konstantnom strahu, a svi se oglušuju: policija, CZSR Rakovica.

Potresne reči na ČITULJI koja je osvanula danas za malog MIHAILA i MAJU (FOTO)

-Molim vas da hitno preduzmete korake radi zaštite moje dece i moje porodice jer postupanjem Nikolić Marka smatram da je ugrožen ne samo moj život već i život mojih najbližih – molila je Maja za pomoć.

Kako reakcije društva nije bilo, Nikolić joj je presudio dan pred početak suđenja za nasilje u porodici, i to ispred Centra za socijani rad.

 

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*