Potresne reči na ČITULJI koja je osvanula danas za malog MIHAILA i MAJU (FOTO)

zrtve
Foto: Fejsbuk/Maja Đorđević
Sahrana Maje Đorđević (38) i njenog sin Mihailo (4,5), koje je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Marko Nikolić (43), održaće se danas na groblju Orlovača u Beogradu u 14 časova, a opelo će početi pola sata ranije.

Tuga porodice, prijatelja, ali i celokupne javnosti za nesrećno nastradalima ne jenjava, a putem društvenih mreža, kao i kroz čitulje u novinama, danima se već opraštaju od njih.

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI: Ovo je automobil u kome je pronađena MRTVA DEVOJČICA (3) iz Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Jedna od umrlica koja je osvanula u Večernjim novostima steže srce i tera suze na oči svakome ko je pročita.

– Kakvi ste bili anđeli na nebu, budite i na zemlji.

[adsenseyu1]

Podsetimo, Marko Nikolić (43) je u sredu doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, u Centar za socijalni rad da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Kada je došao do Maje, dete je svom silinom bacio na pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

Čitulja
Foto: Printscreen/novosti

On je tom prilikom zadao rane i radnicima Centra za socijalni rad koji su pokušali da pomognu nesrećnoj majci i detetu, a konačno su ga savladali komunalni policajci nakon čega je uhapšen.

ubica
Foto: printscreen/Telegraf

SASLUŠANA DVOJICA SRBA NA ZAKINTOSU: „Mislio sam da je Henderson kriv za incident u baru. Dva puta sam ga udario. Jednom u VRAT jednom u LEĐA“

 

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*