Pogledajte ko je: Uhvaćen snajperista sa Petrovaradina! (VIDEO)

Atentat na gradonačelnika
Snajperista (30) koji već punih osam dana teroriše žitelje Petrovaradina i puca na njih uhvaćen je jutros u akciji novosadske kriminalističke policije, saznaje ekskluzivno Kurir.

Kako Kurir saznaje radi se o Milošu Mariću (30) iz Petrovaradina koga su koordiniranoj akciji uhapsili inspektori novosadske kriminalističke policije uz pomoć Žandarmerije. Kuću u kojoj živi „snajperista“ i policija i žandarmerija i dalje drže pod opsadom jer je u toku uviđaj.

Zanimljivo je i da privedeni muškarac živi nedaleko od kuće porodice Maksić koja je poslednja bila meta napada snajperiste.

Podsetimo da je kuća Maksića u ulici Bukovački put 3 pogođena je sa čak 11 hitaca, a meci su uleteli i u dnevnu sobu i pogodili televizor!

– Vraćao sam se kući s rekreacije kad me nazvala žena i kratko rekla: „Pobiše nas, dolazi brzo““ – ispričao je juče za Kurir, kroz suze, Borislav Maksić.

Dok nije stigao, po glavi mu se svašta motalo. Onda je ispred kuće zatekao, kako kaže, više od 100 policajaca! Uleteo je u kuću da vidi dete i ženu.

Kako Kurir nezvanično saznaje prilikom privođenja snajperiste s Petrovaradina njegovoj supruzi je pozlilo zbog čega su intervenisali i lekari Hitne pomoći koji su bili prisutni pored kuće u kojoj živi snajperista.

Podsetimo na području Petrovaradina, na izlazu u pravcu mesta Bukovac u ulici Krajiškoj od prošlog četvrtka nekoliko kuća je u noćnim satima oštećeno pucnjem iz vatrenog oružja.

Tom prilikom oštećene su fasade i prozori na nekoliko kuća na Bukovačkom putu, odnosno u Krajiškoj ulici, i na njima se jasno vide tragovi metaka.

U pohodu tajanstvenog snajperiste oštećeno je do sada pet kuća i dva automobila, dok samo pukom srećom povređenih nije bilo.

Policajci već nekoliko dana intenzivno pretraživali brdoviti teren u potrazi za novim dokazima koji će ih dovesti do napadača.

Policije je najviše bilo u dvorištu napuštene stare ciglane.

(Kurir, foto: Slađana Stojanović)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*