PISMO IZ HAGA: Ratko Mladić se obratio SRBIMA (PISMO PRENOSIMO U CELOSTI)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
general
Foto: Evstafiev Mikhail /wikimedia.org
Ratko Mladić je iz Haga napisao pismo svojim prijateljima u kom govori o planovima SAD-a i zapadnih sila za preotimanje resursa slobodnog sveta i tlačenje njihovih naroda.

Poštovani prijatelji iz celog sveta!

Dobio sam mnogo pisama podrške i čestitki za moj rođendan, za verske i druge praznike u kojima me ohrabrujete da se borim protiv nepravde i ovog „GALIMATIJAS NATO SUDA“ koji je desna ruka tog PAKTA i služi mu da se slobodno širi po svetu, da silom oružja nameće pravdu po svojim aršinima i da ruši, pali i razara ZEMLJE I DRŽAVE kada i gde njima padne na pamet! Imajući u vidu trenutna dešavanja u svetu odlučio sam da svima vama napišem isto -zbirno pismo koje ću poslati na adrese mojih prijatelja širom sveta!

Na ovo me obavezuje trenutni haos i ratno nasilje koje se dešava i sve se više širi i zahvata mnoge države, teritorije i regione! Pitam se kuda sve ovo vodi??? Ovo vam pišem iz prostog razloga jer je 1988. godine svet odahnuo od gomilanja naoružanja jer je Mihail Gorbačov potpisao „PERESTROJKU“ čime je napravljena neoprostiva greška jer je poverovao lažima Reganovoj administraciji da se NATO neće širiti na istok!??

Da li se proširio, i gde je sada?

Desio se Berlinski zid i Golf i IRAK i AVGANISTAN, SOMALIJA, ČAD, LIBIJA, ARAPSKO PROLEĆE, SIRIJA, UKRAJINA, opet IRAK, – pa se pitam kuda sve ovo vodi??? Čini mi se u totalnu nesreću, i u pitanju je opstanak ove civilizacije?? Od 1988. godine pa do sada je došlo do brutalnog razaranja niza zemalja, secesije manjih državica i sada je ceo svet na RUBU PROPASTI!!!

Svetski mir je opasno UZBURKAN, došlo je do niza okrutnih ratova, veliki broj stanovnika je u izbegličkim kampovima bez hrane, vode, struje i bez osnovnih uslova za život jer su im razoreni gradovi i sela, i uništena im je sva imovina koju su vekovima sticali. Ogromna su razaranja gradova, uništena je sva privreda i infrastruktura mnogih zemalja. Ogromni su ljudski gobici, više niko i ne broji poginule, ranjene, proterane, raseljene, uboge, gladne i unesrećene! Oržjem se ZVECKA u UKRAJINI, SIRIJI, GAZI, IRAKU, preti se SEVERNOJ KOREJI, IRANU, uvode se sankcije RUSIJI, koju opkoljavaju i izoluju, pa se pitam kuda ide ovaj svet!?? Po mom mišljenju u totalni haos, nered i bezvlašće!

Po mom uverenju Zapad je krenuo na Istok na čelu sa SAD-om, tj. globalisti su krenuli putevima Napoleona i Hitlera i opet pravcem Pariz – Berlin – Varšava – Kijev – Moskva s tim što su zapadni satrapi sada krenuli ne da dođu na liniju A – A (Arhangelsk – Astrahan), koju je Hitler promovisao u svom „Maj kamfu“. On je došao do Staljingrada i razrušio ga. Kako je prošao, zna se. On je, u to vreme, objavio rat i SSSR-u i velikim silama Zapada, Francuskoj i Engleskoj i drugim manjim državicama koje je pokorio. A ovi globalisti hoće još dalje od linije A – A. Oni hoće da ovladaju prostorom Ruske Federacije, čitave Azije, da pokore slobodne zemlje sveta i da oni gospodare sa njihovim dobrima. To jest, da ih tretiraju kao svoje kolonije.

Otuda oni opkoljavaju Rusiju i sve čine da u ratne sukobe uvuku Severnu Koreju, Iran pa i Kinu da bi oni vladali svetom kako njima padne na pamet. Globalisti su rešili da idu direktno Centralo-evropskim vojištem jer im je propala ideja da desnim krilom NATO pakta, preko dela islamskih republika bivšeg SSSR-a upadnu u ruska prostranstva, što je bio tipičan primer rata u Čečeniji i Gruziji, gde su imali nameru da se preko Kakvkaza uvale u sibirska prostranstva nafte i gasa, i ostalih privrednih resursa. Ovaj rat u Ukrajini je daleko čuvan u tajnosti. Nezakonitim putem srušena je legalna vlast Ukrajine da bi se Zapad i NATO širio preko Ukrajine i da ide direktno Zapad na Istok, tj. Na Rusiju.

Po mom uverenju i ovaj rat, kao i svi ratovi su kontraproduktivni, suprotni miru i štetni po svetski mir i čovečanstvo. Sadašnja situacija na Bliskom i Srednjem Istoku i u Ukrajini i u nekim afričkim zemljama jasno pokazuje nameru globalista da žele da vladaju celom planetom Zemljom, svim njenim resursima na zemlji, u zemlji, i u vazduhu. Oni su usavršili svoje oružje – predatore, nevidljive avione, bespilotne letilice, raketne sisteme Tomahavka velike razorne moći, ogromnog dometa i velike preciznosti, i njima razaraju gradove po svetu koji su bili gradovi i nekoliko hiljada godina pre Hrista. Pitam se šta su uradili od Tripolija, Damaska, Kandahara, Bagdada i drugih gradova i država kojima su doveli „njihovu demokratiju“.

Pitam se koliko je ubijeno stanovnika na tim prostorima, ranjeno, raseljeno ili sabijeno u pustinjske predjele pod šatore da se mole za njihovu koru hljeba. Ko je naoružao i kako Al kaidu to se zna, ko je u to vrijeme podržavao muslimanske ekstremiste „mudžahedine“ i to se zna. Kako to da im u vreme razaranja SFRJ valjaju secesionisti i ekstremisti svih boja, od Slovenije preko Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Kosova. Njih naoružavaju, pomažu, daju im svoje generale da im organizuju vojsku, podržavaju ih politički, diplomatski, novcem i na druge   načine.   Čak   učestvuju   u   oružanim   ofanzivama   tih ekstremista na Republiku Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku i kasnije na Saveznu Republiku Jugoslaviju.

Zar u muslimanskim ofanzivama sa Igmana i Bjelašnice nisu oružano pomagali Armiju Bosne i Hercegovine da deblokira Sarajevo i Goražde, i da Aliji stvore celovitu Bosnu i Hercegovinu u duhu njegove Islamske deklaracije. Avioni NATO pakta su bombardovali Republiku Srpsku, kako onaj što je pao „siharijer“ kod Goražda, ili „F-116″ kod Drvara, tako i dvosjed „Miraž 2000″ koji je pao iznad Pala. Zar je to misija UN da njihove snage bombarduju jednu stranu za korist druge strane tj. muslimanske i hrvatske. Rezolucijom UN je naša avijacija prizemljena i nije smela da učestvuje u odbrani naše države, naroda i vojske, a u „Oluji“ je američki diplomata Galbrajt na tenku komandovao sa američkim generalima kuda i dokle da se napadne Republika Srpska Krajina i Republika Srpska.

Do Dejtona Republika Srpska je bila oko 78,8% bivše Bosne i Hercegovine, tako da nam je Dejtonom oduzeto deset opština u Sarajevu (Novo Sarajevo, Hadžići, Blažuj, Ilidža, Rajilovac, Vogošća, Ilijaš, Koševo, Grbavica, Staro Sarajevo), i 13 opština u zapadnom delu Republike Srpske (Glamoč, Drvar, Grahovo, Kupres, Petrovac, Ključ, Mrkonjić Grad, Jajce, Sanski Most, Srpska opština Krupa, Srpska opština Bihać i Donji Vakuf). Tako je Republika Srpska svedena na 49% teritorije bivše Bosne i Hercegovine, i to voljom američke administracije – Bila Klintona i njegovih zvaničnika. Muslimanima je dat koridor od Sarajeva preko sela Delijaš do Goražda tako da imaju svoju slobodnu teritoriju.

Dejtonskim mirovnim sporazumom je uspostavljen mir na prostoru bivše SFRJ. On se za sada poštuje, i to je dobro. Nadam se i boljim vremenima. Kad se osvrnem na dešavanja od 1988. godine i berlinskog zida pa nadalje došlo je do niza nemira, raslojavanja i „uzburkan“ je svetski mir, desili su se mnogi okrutni ratovi na Balkanu, Africi, Bliskom, Srednjem i Dalekom istoku, gdje se i sada zvecka oružjem i preti Severnoj Koreji, potencijalno Tajvanu, Indokini i dr. regionima kao „afričko proleće“ – Sirija, Irak, Libija, Gaza, Somalija, Čad, Eritreja, Ukrjina i td. Pitam se gde to vodi i u kom pravcu???

Zašto vam sve ovo pišem? Iz prostog razloga jer sam duboko zabrinut zbivanjima i težnjom Zapada na čelu sa SAD-om, (NATO koalicije – globalista) koji se šire silom oružja po svetu, nameću jednopolarni svet i svoje standarde onako kako njima odgovara???

Ja se grozim namjerama NATO alijanse, (globalizam) koja je krenula putevima Bonaparte i Hitlera u Ukrajinu, a time su se direktno okrenuli centralnim NATO pravcem: Berlin, Varšava, Kijev, Moskva i dalje! Kuda će dalje? Hoće preko Moskve i Urala da porobe Rusku Federaciju, da se dokopaju evro-azijskog prostora, da gospodare planetom Zemljom i celom vaseljenom. Oni se smatraju moćnim i odlučnim da to ostvare po svaku cenu, a to se već manifestuje na razne načine! Svakodnevno njihovi mediji blate Rusiju i njeno rukovodstvo. Smišljaju i nameću razne sankcije i uslovljavanja Rusiji koju žele da izoluju od celog sveta i sve čine da raspire rat između Ukrajine i Rusije huškajući razne zemlje i države progiv Rusije.

Glavni huškaš rata je administracija SAD-a i njene obavještajno-bezbednosne službe, prvenstveno CIA. To je sve viđeno od osamdesetih godina dvadesetog veka pa do sada, i sve su to dobro isprobali oko raspada SFRJ, rata u Golfu i td. Ovo je znano, vidljivo i shvatljivo svakom ko bar malo prati njihove TV stanice! Njihovi mediji danonoćno isijavaju notorne laže protiv pravoslavlja i Rusije. Sa kojim to ciljem rade? Njihova propaganda je razorna, dobro kamuflirana i sačinjena u svrhu ratnog razaranja širom sveta!

Te svoje prljave namere su umotali u „demokratske oblande“ i pitam se kome su oni doneli dobro i demokratiju??? Njihovo širenje je napravilo pustoš, paljevine i razaranje sela i gradova po svetu koji su pretvoreni u ruševine, nered, terorizam, izbegličke kolone i raseljavanje naroda koji su sabijeni u pustinjske kampove gde žive bez ikakvog dostojanstva. Globalistički predatori seju smrt po mnogim zemljama, a žrtve njihovog nasilja se i ne broje. Zašto?

Želim da vas sve upozorim da se zapadnom zlu, terorizmu i globalizmu treba odlučno suprotstaviti!!! Ovo pismo šaljem na sve četiri strane sveta, vama umnim osobama, jer je svetski mir na ivici provalije. Treba što pre zaustaviti nasilje i ratove, a sva pitanja rešavati mirnim sredstvima i pod okriljem UN, ako to već nije kasno?!

Svima koji ovo dobiju i pročitaju želim slobodu, zdravlje, mir i napredak u pravcu mira i prosperiteta.

Vaš prijatelj i poštovalac, Ratko M l a d i ć

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

210 Comments on PISMO IZ HAGA: Ratko Mladić se obratio SRBIMA (PISMO PRENOSIMO U CELOSTI)

  • gospođo u Jugi je najveći zločin bijo razbijanje Juge a ti dobro znaš ko je rušijo Jugu i ko je u BiH glasao da bi nad drugim vladao i sada ti je „kriv “ Ratko Mladić

   • Zna se cije cilj bio razbiti jugoslaviju,i koje zakuho,ko i sada zakuhava cijeli svijet.
    POSRANA AMERIKA.Oni salju svoje ljde koji zakuhavaju,a sad eto i zapad se pripojio

    • да није она МИРСАДА (МИР САДА) са бих тв пред рат, уз коју је обавезно ишао и онај прилог – глупачо једна! ја нпр. врло добро знам јер сам се томе грохотом смијао – мирсада, глупачо једна!!!

     • мислим да ћеш и сам уочити да гријешиш! ја говорим о културним дометима средине које је и она дио а који су управо предметним на јасан начин давали смјернице тамо неким својим глупим (“ “?) члановима!
      можда су тебе српске невоље и душмани опет бацили у дубине славенског алтруизма, ево, ја би радо, колико могу да ти помогнем да удахнеш мало ваздуха, и да ти кажем – добро то славен, али се не залијећи предубоко! крају јадан, у памет се, даље ћеш стићи ђе год си наумио!
      и … читај болан историју! … а и не заборављај, тренирај меморију!
      а њој неће ништа бити, вјеруј ми … сентименталко!!!

     • Sto volim ove sto dodju na sajtove da gledaju pravopis! Sabina je imala male slovne greske…pa sta? A u pravu je za Ameriku. A tebe Rajko izgleda vise zulja ovo oko amerike nego li slovne greske.

  • Ђубре јер је бранио свпој народ од Запада и вас монструма?! Марш геноцидна було

   • Gospodo moja draga, veoma je vjerovatno da ste i vi turci ako uzmemo u obir da su turci preko 500 godina snimali pornice na balkanu. Znaci moguce da ni vasa baba nije ostala postedjena…

    • Gospodine dragi, turci za vreme njihove vladavine na teritoriji Srbije su mlade Srbe odvodili u tursku (tj. u janicare) i mnogo vise ih je odvedeno tamo nego sto je doslo turaka u Srbiju. Ti odvedeni Srbi su tamo pravili svoje porodice vjencavali tukinje i pravili im djecu, i vracani su kod nas da ratuju, sto znaci da turska vojska uopste nije bila sacinjena od turaka nego od poturcenih Srba, a njihova djeca su ostajali u turskoj sireci dalje gene nas Srba. Sto znaci da turci uopste ne postoje nego su to sve poturceni Srbi, i da turska uopste nije turska nego azijska Srbija. Nadam se da sam vam sve to dobro objasnio.

     • Vise od 9.000.000 Srba zivi u Turskoj,i jos pamte korene,prezime svoje i svoju krsnu slavu Srpsku,i to i posle 300-400godina i ponosni su na svoje poreklo…..

     • jasno, slazem se sa tobom ,samo neuki koji nisu citali istoriju misle da su turci ovde na balkanu, de si ti vido lepog turcina svi znaju i u istoriji da su srbi uvek bili lepi 🙂

     • Srbi – poturceni
      Srbi – pokatoliceni
      Srbi – pomuslimanceni
      Sunce ti zarko,pa onda oni i NE POSTOJE i zasto ste onda PROTIV njih ?
      Znaci :
      – Hrvati su Srbi.
      – Muslimani su Srbi
      Proizlazi,da na ovim prostorima rat vode SAMI Srbi – IZMEDJU SEBE !!!!!!
      Zato,fino – prestanite da se MRZITE,jer na ovim prostorima ex Yu NEMA ni Muslimana,niti Hrvata,vec su to – samo Srbi !

     • Tako je Lela. Sve su nam to isti oni koji su nas ovako verski podelili i silom prekrstavali, organizovali da se medjusobno kao jedan te isti narod istrebimo. Izdajnici roda svoga su uvek bili veci neprijatelji svom narodu nego okupator za ciji racun su nas i izdavali. Usput su izmislili nove nacije ali zadrzali nas jezik i nakaradnim dopunama nazvali nekakvim svojim izmisljenim nazivima.

     • Pa sto se onda pokrsti Danilo? Zasto si dopustio da te svetosavci odele od sopstvenog naroda? Gde si u skolu isao i kakvu i ciju si istoriju ucio? Ko ti je mozak isprao laznim mitovima?

     • Mi i jesmo jedan narod koji se ovako podijelio… Podijelio zbog ljudskih slabosti i uticaja sa strane. Ali sva ova zla sto sami sebi napravismo treba da nas podsjecaju sta treba da budemo, ne sta smo bili dok se klasmo medjusobno… LJUDI a ne okrutna i bezdusna stvorenja…

     • ee treba bita razuman i imati svoju volju a ne ispran mozag nekom ideologijom i izveti u zabludi… ne kaze se uzalud, ne daj Boze da se srbi sloze….

     • Bravo! Sjedi jedan. Čuj nije bilo turskih vojnika i vazala u Bosni i Srbiji? Sad bi i da negiraš tvoje pradjedove?

     • А зашто мислиш,да си ти позван да га то питаш?Да ниси можда ТИ Турчин :)?Нађи се,пре него ли се изгубиш поново!

     • Од свих коментара овде ,ти си победио…Колико је теби година ? 12? Немој бити глуп…Узми мало читај …то је добро за почетак…Почни од твоје „земље“…Од твог народа, од твоје вере ,ако је имаш …Глупим коментарима доказујеш каква си особа.

    • Ti nad kojima su izvodjeni pornici su u Bosni zato im je i lakse da kazu da su Turci nego da priznaju da su pristali na pornic. Pravi srbin je radje bio pošten seljak nego turski sluga .A ti sto se javljas ne zaboravi svoje korene!

    • име, онај са киме су снимали нису данас срби! снимаћеш и ти сада са овима, јер се ни теби очито не бјежи у шуму, као што су бјежали ПРЕЦИ ДАНАШЊИХ СРБА. а за твоју информацију прогуглај -ксантос, срби – да се едукујеш да видиш ко су турци! ти, наравно ниси ни то, ти си оно што нема нације, што остаје као смеће иза војски, ђубре једно!!!

    • Ime:bivsi Srbine…idiote nepismeni…nisu Turci vladali Balkanom,nego islamizovani Srbi…Tvoja baba je skidala gace pred okupatorima…

    • nema to pojma samo srbi umeju ovako lepo da se svadjaju i pljuju jedan na drugog nema tu ni t od turskog a i turcima je promenjena genetika u dva navrata preko 2 miliona je odvedeno u istambul neka se oni zapitaju jesu li turci ili srbi?

    • Opet smrdava poturicka prica umjesto nda se stidi sto je lojavi smrdljivi poturan jos prica o godinama.Eto je iz Cg nikad nisam imao te turke nego smo ih ubijali kao stoku gdje god smo stigloiu i kidali im glave sjekli pa sta .

  • Mozda bi trebala da procitas do kraja. Brinuo on ili ne upravu je. A ti se malo zapitaj gde živiš i pogledaj malo ljude oko sebe ravni ste djavolu. Cast izuzecima.

  • шта, ти мислиш да си се добро продала? годи ти садашња ј***чина, да ти не присједне кад се једног јутра пробудиш док ти, тамо негдје син буде крварио као муџахедин, АЛИ НЕ У РАЧУНИЦИ СА ЗАПАДОМ, ВЕЋ ЗА КОРУ ХЉЕБА?! лош си ти математичар, превише непознатих превиђаш, не што си глупа већ што си по злочиначкој природи ЛАКОМА!!!

    • забури ти нос себи у д..е, па дефиниши себе, а за твоју информацију – мој комент. јесте простачки, али дозиран тек толико да не прекорачи простаклук онога коме одговарам ( држим до себе, па и кад морам да имам посла са г..н.м.)! то ти врло добро знаш, зато твој простаклук јесте и ЗЛОЧИНАЧКИ!!!

  • Sestro, po Bogu, Meliha! Celom svetu je poznato da su SRBI, po Bozjem promislu, genijalan pravoslavni narod koji siri ljubav i samo ljubav prema Bogu – Zivotu u celom vaseljenskom narodu! I samo smo su SRBI, u odnosu na druge Jugoslovenske republike, IMALI SVOJU DRZAVU SA AUTOKEFALNOSCU; KOJU SU STVORILI NEMANJICI!!! Samo su SRBI imali svoju AZBUKU: CIRILICU I LATINICU iz koje su svi Jugoslovenski narodi ucili da citaju i pisu. Samo su SRBI imali SVOJU KNJIZEVNOST! Citav svet zna ko su Nemanjici, Karadjordjevici, Vuk Karadjic, Nikola Tesla, Dositej Obradovic, Gavrilo Princip, Nikolaj Velimirovic, patrijarh Pavle, Vojislav Seselj…i da ne nabrajam dalje…i svi znaju kako je poceo Prvi svetski rat i kako se zavrsio, i kako su se Srbi odrekli Velike Srbije i primili u svoju drzavu ostale manjinske nacije, jer su, upravo SRBI, NAJMNOGOLJUDNIJA NACIJA na teritoriji bivse Jugoslavije…i nisu imali potrebe da napadaju one koje su oberucke prigrlili, vec da se brane od napada svega sto je SRBSKO- istorije, kulture i tradicije.- A to su uzroci i razlozi ostalih manjinskih nacionalnosti…koji su doveli do raspada Jugoslavije – da bi stvarali SAMOZVANE REPUBLIKE, a koje nikada nisu imali; uz pomoc stranog faktora koji i danas ima svoj strastveni interes kolonizacije; tj. globalizacije i unistavanja PRAVOSLAVLJA – jedine vere koja ispoveda ljubav medju vaseljenim narodom; i sa aspekta religije i sa aspekta psihologije. A ovako je pocelo:“GAVRILO PRINCIP

   uoci rata

   Austrija 23. jula upucuje ultimatum Srbiji koji sadrzi i zahteve nespojive sa
   nezavisnoscu Srbije. Kada ga je Srbija odbila, 28. jula 1914. Austrija
   objavljuje Srbiji rat. Rusija nije ostala po strani pa je car Nikola II
   (1868-1918), zbog sve veceg zauzimanja za
   slovenske narode, objavio mobilizaciju. Britanija nije uspela da privoli
   Austriju i Nemacku na kompromis. Posto Francuska nije zelela da ostavi Rusiju
   samu, ostvario se Sliferov plan. Dogadjaji su neminovno doveli do rata izmedju
   centralnih sila (Nemacka, Austo_Ugarska i Turska) i saveznika (Rusija, Srbija,
   Francuska, Belgija i Velika Britanija

   “Grof
   Leopold fon Bertold (1863-1942) austrijski ministar spoljnih poslova, bio je
   uveren da bi visenacionalna austrougarska imperija propala ako se ne bi slomila
   Srbija. Prilika se ukazala nakon atentata na Franca Ferdinanda. Madjarska vlada
   je pruzila otpor njegovim planovima mada su mu Nemci obecali punu podrsku.
   Time se moze objasniti austrijsko oklevanje da uruci ultimatum Srbiji.-
   posredstvom enciklopedije. Slava i vecni pomen srbskim junacima.

   Posredstvom Enciklopedije ISTORIJA 2

  • Ma brine vam se zapad i amerika,pobili su više muslimana na svijetu nego bilo ko..a vi ih i dalje smatrajte oslobodiocima,jebali vas oni na čelu sa Obamom…

  • Марш було исламизирана… Само се запитај ко ти је био пранђед и чији је љиљан и чије су димије!!!!! Запитај се што ти се преци потурчише!!!

  • Meliha dozovi se pameti i budi pristojna, a možda nisi razumela pa pitaj šta ti nije jasno. Pročitaj ponovo tekst ,ceo , pa se javi. Možda ćeš promeniti mišljenje. I shvatiti smisao ovog pisma.

  • Meliha, zbog takvih neobrazovanih kao sto si ti mrze muslimane u svetu. Ja sam muslimanske verosipovesti ali znam da mi je poreklo cisto Srpsko. I ponosan sam i na veru i na poreklo. A ti si zadojena mrznjom, ne vidis dalje od nosa a jos manje znas o svom poreklu.

  • Мелиха, у овом поучним и лепом зексту не постоје „параграфи“ …они се налазе у закома, уставима и сл…..последње две речи, упути ономе ко те је донео на овај јадни свет.

  • meliha, vjerujem da nisi, niti vojnik, niti politicar…….o srebrenici pricas samo ono sto si cula, u medijima ili od svojih alijinih koji su ti napunili glavu lazima……ako si kojim slucajem bila u srebrenici, onda lazes kao i drugi………jer to vise preslo sve granice da lazete do korica……. ja sam musliman koji zivim i radim u becu, u ratu sam bio u austriji, ubijen sam 11 jula u potocarima, imam svoj nisan…a pisem vam ovo, citava moja porodica je pobijena, a svi smo zivi i zdravi ..trebalo nam je dve godine da dokazemo da smo zivi

  • meliha je meliha nepismena smrdi na loj.Ali je zlke duse meliha pa on je general a ti smrdava dlakava domacica.obrij se meliha i postuj generala jadna meliha nepismena neuka a lojava.

  • On je djubre l jel??? Ssto je radio svoj posao, sto je dao zakletvu SFRJ, a sta je Srebrenica – masovna grobnica gde pola njih sto su popisani tamo se setaju tim zapadom i huskaju.. Gospodjo Meliha, malo bolje se potkujte pa onda dajte izjave i osudjujte… ni srbi ni hrvati ni cigani nisu plesajuci prosi kroz rat, ali oni nisu imali islamske pare iza sebe da ih oruza i pomaze… smo toliko, vama zelim mir i malo manje mrznje u dusi, nije dobro za srce

   • Горане, а и сви остали, разумите једном ми нисмо Турци, но Срби муслимани… Није фер да нас се више одричете због којекаквог несоја!!! Срби муслиманске вјеросиповести то смо ми!
    Мехмед (јесам Мехмед, ал сам Србин и тим се поносим)

    • Браво Мехмеде ти си глас разума. Имао сам у Босни пуно пријатеља „Муслимана“ и многи од њих су били свесни своје националне припадности. Занимљиво је то да да си о томе могао разговарати само са високо – образованима, атеистима и који су грађанског порекла.

    • Поштовани Мехмеде, поштовање за паметне и мудре речи! Мехмеде, за пример сте свима који су се одрекли предака, корена, свог порекла. Има наде да се заведени и залутали врате на прави пут! Само лепо и стрпљиво… Без ружних речи, мржње. Вера нема никакве везе са националношћу. Браво, драги брате!

    • E,pa odlican pocetak !!! Hvala Bogu (ili Alahu),da se razumemo …! Cujte, MI SMO SVI SRBI -razlicite veroispovesti,OSNOVNO JE DA SMO SRBI !!!!- Dalje,ako moj komsija,slavi Muslimanski Praznik ili ja obrnuto,Pravoslavni,MOGO JE LEPO BITI POZVAN ili ODAZVATI SE NAPOZIV prvog komsije,te ici !!!!! Svako moze verovati u bilo sta,a NAJBITNIJE JE DA SE UDRUZIMO BRACO SRBI,jer samo tako mozemo,ziveti BOLJE (ekonomski) i obezbediti nasoj deci BUDUCNOST -bez diktata Brisela ili bilo kog drugog ,,,SVIMA JE JASNO DA SU NAS ISTI (bagra Zapadnoga Sveta),DOBRO ZAVDILI,poubijalismo se izmedju sebe,a oni PROFITIRALI,sa „sacicama“ vodecih struktura …Vreme je da se SVI (mislim,pre svega na Srbe -Muslimanske ispovesti) UJEDINIMO -Vera je dozvpljena svima u Srbiji),te napravimo modernu,bogatu Srbiju … Nije napamet izreka : „SAMO S L O G A SRBINA SPASAVA“- To ima veliku dubinu i znacenje !!! Srbi,braco, UJEDINIMO SE i isterajmo Zapadni olos sa ovih prostora,uclanimo se odmah u BRIC i krenimo u prosperitet ..Zasto u BRIC ? – pa propala EU i USA su nas totalno unistili i unistavaju,a BRIC je organizacija sa 3,5 milijarde stanovnika NAJBOLJOM ekonomijom na svetu,a o vojsci,da ne diskutujem …Napred !!! SVI SMO SRBI !!!

    • Mehmede niko se vas ne odriče svako ima pravo na svoj izbor ali kako mi da prihvatimo nekog ko ne moze ocima da nas gleda samo zato sto su nasi dedovi bili robovi ali ostali to sto jesu dok su drugi radje menjali veru zbog privilegija.

    • Mehmed ! Od mog roda poticu dva Mehmeda : Veliki vezir Radovan-Mehmed Sokolovic i Duro – Mehmed Zvizdic .A prvo ljudi treba da znaju sto su primili islam ? A ja znam !

    • Brate Mehmede.Mnogi vasi preci su na silu postajali Muslimani,da bi sacuvali svoje familije.Nisu danasnje generacije krive za dela svojih predaka.Ugledajte se na Kusturicu i vratite nam se,a mi cemo vas rasirenih ruku prihvatiti bez obzira koju cete veru ispovedati.

 1. RADOVAN KARADZIC JE VOJNIK ZA PRIMER . S TOGA POSTOVANJE GENERALE PRAVILNO RASUDJUJETE . SVI MI ZNAMO KO JE NAJVECE ZLO NA PLANETI A TO JE SAD !

 2. Ameriku ceka smrt, a onda ce covecanstvo procvetati. Amerika nas sve medjusobno zavadja da se samoistrbimo, a ona ce onda one koji prezive, lako dotuci. To samo umobolni ne vide. Svadjaju nas po verskim i nacionalnim osnovama a mi glupi balkanci nasedamo na SOTONINE prevare. Dokle mislite tako svi vi i mi da budemo glupi???

 3. Evo, umesto da sve svoje napore ulozi u to da objasni kako su mu sluzbe pred nosom namestile „Srebrenicu“ i da obrazlozi ko ga je sprecio da kasnije kazni pocinioce, koji su jos uvek na slobodi i pod zastitom stranih sluzbi koje su im nalozile da omoguce tu celu pricu, on se iz zatvorske celije bavi spasavanjem Rusije, Sirije, borbom protiv terorizma…
  Zahvaljujem se generalu sto nas je upozorio na sve sto mi inace vidimo u novinama i na TV iz dana u dan. Sada bi ipak bilo pametnije da se bavi malo sobom i svojim delanjem i nedelanjem tokom ratnih godina i tako proba da nam pomogne, kad vec nije imao musko srce da sa sobom zavrsi pre nego sto je kao strina uhapsen.

 4. GENERALE, BIO TI AUTOR OVOG TEKSTA ILI NE, JA LICNO ZELIM TI DOBRO ZDRAVLJE, PRVO, ZATIM DOBRU LINIJU ODBRANE U TAMNIZI ZVERNICI I BLUDNICI ZVANOJ HAG ILI TRIBUNAL NOVE TOGE I NOVE UNIFORME MISLIMA ZA OSECAJ PRAVDE I KRIVDE, ALI BOG ZNA SVE PA CE TAKO I OVIM SUDIJAMA A I SVIMA NAMA SUDITI PRAVEDNO, JA TI ZELIM SVE NAJBOLJE OD BOGA, CVRST SI NE DAJ DA TE ISTA SLOMI. POSTO ZAPAD KOMANDUJE KO JE ZLIKOVAC ILI NE PA TAKO TERA SVE DRZAVNIKE DA POTPISU DA AMERICKI VOJNIK NIJE NIKAD KRIV, ZATO DA JE DOBRO NA ZAPADU I SUNCE ZALAZI TAMO I NASRAJE MRAK, OVAJ MRAK KOJI SEJE MRAK NIJE JACI OD TVORCA JA SE U NJEGA UZDAM I SAMO BOGU VERUJEM .. GENERALE CUVACEMO ISTINU IMA I SVEDOKA PA CEMO PRICATI ISTINU O RATU JER ON JE UVEK PRLJAV PUN KRVI I MUKA ALI ISTINA KO JE ZA TO ODGOVORAN TO CEMO RECI SVIMA BOG TI POMOGAO GENERALE , CUVAJ SE.

 5. Slusaj vamo,SRBINE,HRVATU,MUSLIMANU svi vi nacitatani .molite boga da ,nedodje zlo po svoje,PONOVO.Pa cete opet po ulicama i selima gledati kako ,svinje jedu lude.kako se baka smeje od uveta do uveta.Kako kum kumu puca pumparicom u glavu,i na slici NJEGOVOG brata mu napise kako ga je UBIO.I jos nesto cu vam reci.RADO SRBIN U VOJNIKE IDE.izgleda da nam je to ostalo od Rimljana,Janjicara i ostalih svetskih krvnika ali osta sve u SRBINA BRALE.Zato budite mirni i dobri jer umemo da dodjemo kad je naj mracnija noc,a ujutru kukaju majke ,zene,deca.

 6. Boze mili nasto ste naliki, tolike skole zavrsiste vjek proziviste i nista ne nauciste…vi se ovdje i dalje nadmecete ko ce koga bolje i vulgarnije opsovati a vodje nas i dalje prodavaju za budi sto , samo da bi imali neku poziciju ili titulu, da bi im bilo ljepo! a mi treba da budemo sluge jednima ili drugima koja je razlika sluga je sluga … dio sluga je otislo u ameriku, da crnce …dio na zapad i dio ostao tamo gdje smo se i rodili… upravo onako kako je to neko zelio da se odigra. A mi se i dalje psujemo… valjda smo jos na tom stadiju razvitka, ko ce znati, valjda…
  Nekom zgodom sam procitao jednu knjigu o Hrvatskom knezu Krsti Frankopanu, radnja se desava prije cca 500 godina, koji je bio zbog svoje neposlusnosti bacen u zatvoru Austriji i koji je svojom krvlju i perom napisao; Nevjeruj nikad jednom Germanu… sto se desava, upravo suprotno! Ucitelj uci djecu… karikiram pacja skola pa pa pa.. pa progledajmo vidimo odakle vjetar puse… da je General Mladic bio poslusan, nebi bio u zatvoru u Scheveningenu, vec bi sjedio u generalstabu penzionisanih veterana sad a…. ali nevidimo mi nista a niti slusamo…vec se nadvikujemo i psujemo, a ako treba vadili bi i oci jedni drugima samo da se dodvorimo i pokazemo koliko smo vjerne sluge.. njima!!! bar da sluzimo sami sebi bilo bi nam oprosteno, ovako nece… To vam je sa Bozije strane, a moze i Alahove razlike nema.

 7. Kada bi svako postovao svoju veru i Boga,nikada se ne bi desavale ovakve stvari! Niko nije mogao da bira da li ce se roditi ovde ili onde ili uci u ovu ili onu veru! Ko postuje moju veru,moju porodicu i mene,uzvraticu istom merom! Ni jedna vera ne podrzava nasilje i ubijanje ljudi! Ljudi koji cine takva dela ne postuju i ne vole nikog! Njima nista nije sveto a samo se lazno skrivaju iza vere! ZAPAD JE ZLO NA CELU SA AMERIKOM!!! Kada bi svi ovako razmisljali nikad nasilja ne bi bilo a rata jos manje! Ovaj svet bi bio daleko drugaciji i svi bismo disali punim plucima! A ovakvim prepirkama samo usadjujemo zlo narednim generacijama,zlo koje se nikada nema iskoreniti !!!

 8. ratko LEGENDO nasa nekate bog cuva bio si SIN srpski sada uzor celoj ljudskoj populaciji uzor i ponos srbije i sveta nisi bio kao izetbegovicubijao svoje ubio pa se sad u grobu pretura od mukesta uradi,ORIC;CELA,silajdjic i mnogi drugi ko laze nek zna da im deca sutra im biti kaznjena do SVE MOCNEG BOGA onje jedini sudija ne korumpirani

 9. Muslimani iz BiH, treba da podignu spomenik Ratku Mladicu i to u centru Srebrenice. To sto su radila Alija uz nagovor Klintona i Tudjman uz nagovor Gensera je cista izdaja SFRJ, okuoacija srpskih teritorija i genocid nad srpskim narodom. Mladic je komandovao vojskom koja brani slobodu i narod od okupatora a bez njegove komande bih Srbi u samo-odbrani pocistili celu BiH, od muslimana i njiha vise nebih bilo.

 10. MELIHA DRAGA , TA NEMOJ SE JEDIT, COVEK JE TAMO , PO TVOME, GDE JE ZASLUZIO, ALI GDE SMO SADA MI, VI , GDE VAM JE DEKLARACIJA , CITAJ TE JE I OPUSTITE SE MALO , IGRANKA TEK JE POCELA. MI ISTO NISMO DALEKO DOGURALI AL SMO BAR BILI NA NA SUPROTNU STRANU PA NAM NIJE ZAO. E SADA KAD VAS VASI PRIJATELJI POLAKO DAVE , CEDE, VAMA JE TESKO JER SU VAM MNOGO OBECALI A NISTE DOBILI NISTA, I NISTE SVESNI DA IMA DA NESTANETE BAS KAO MI !

 11. RATKO MLADIĆ za mene Heroj a za komentare balija i ostalih kako da kazem…na silu izmišljenih nacija me boli…..i jos nesto ja nisam brat od nikakvih poturcenih srba,pokatolicenih hrvata itd bili su nazalost prirodna selekcija i tako neka ostane

 12. „Pitam se koliko je ubijeno stanovnika na tim prostorima, ranjeno, raseljeno ili sabijeno u pustinjske predjele pod šatore da se mole za njihovu koru hljeba.“ …pita se zabrinuti Mladic Ratko

 13. sustina obrijana meliha normalno da nece procitati do kraja ona vec zna kraj samo bezi od istine. muslimanui i hrvaati su se duboko uvukli u supak americki da neke ni dobar prdek vise ne moze izbaciti

 14. Generale sve to i sami znamo i Bogu se molimo da nasa bratska Rusija ojaca i ujedini se sa ostatkom slobodarskog sveta pa ustanemo zajedno u oslobodilacku borbu protiv zapadnog „FASIZMA“ pod komandom Amerike koju treba iznutra razbiti pomocu njenih obespravljenih gradjana a narocito njenog crnackog dela gradjana koje policija svakodnevno ubija po ulicama amerike kao zeceve. Dace Bog da i mi uskoro gledamo ameriku u haosu istom onakvom kakav je amerika razbila Jugoslaviju.

  Sami ce se oni iznutra istrebiti kao i mi u nasem nametnutom nam ratu od strane zapada. Otpor americi se polako ali sigurno razvija i u samoj evropi koja je deo zla uz americku ratnohuskacku politiku.

 15. Хвала Богу и теби брате Ратко који смо уз тебе и са Господом Богом до последњег даха свог да издржиш а ми радимо посао овде на Балкану.

  Живео нам многаја љета !!!

  Не заборавимо да ничија не гори до зоре па нињихова.

  Само да крене коначан обрачун са ватиканцима, папистима, цинцарима, хазарима, ционистима, масонима, темпларима, илуминатима, САД ЕУ НАТО зликовцима.и њиховим саучесницима !!!

 16. Хвала Богу и теби брате Ратко који смо уз тебе и са Господом Богом до последњег даха свог да издржиш а ми радимо посао овде на Балкану.

  Живео нам многаја љета !!!

  Не заборавимо да ничија не гори до зоре па нињихова.

  Само да крене коначан обрачун са ватиканцима, папистима, цинцарима, хазарима, ционистима, масонима, темпларима, илуминатима, САД ЕУ НАТО зликовцима.и њиховим саучесницима !!!

 17. PA NARAVNO DA ĆE MUSLIMANI ODMAH SKOČITI JER STE ŠPRICANI MRŽNJOM A NEZNATE DA JE VAŠ ALIJA U DOGOVORU SA KLINTONOM ŽRTVOVAO (čitaj pobio) VAŠE SINOVE , OČEVE I OSTALE DA BI DOBILI OVO ŠTO DANAS IMATE A IMATE SRBSKU ZEMLJU ALI NEMATE SLOBODU I HLEB A OD SREBRENICE PRAVITE SPEKTAKL U KOJU SAHRANJUJETE SVE PA I ŽIVE KOJI ŠETAJU NACISTIČKOM EUROPOM JER KO NEĆE BRATA ZA BRATA DOBIJA TUĐINA ZA GOSPODARA – nesmete prdnuti ako pre toga ne pitate amere da li smete prdnuti

 18. Srbi koji su u proslosti primili islam ili kako bi rekli poturice, nikada nece prestati da mrze svoje pretke i da im prave zlo. Njihova istorijska izdaja donela im je grizu savesti . U dubini duse su svesni da su izabrali prljav put kojim su hodali.

 19. Djenerale Djenerale, nek je tvojoj majci hvala, sto junaka rodila je, da se srpstvu vrati slava!!! Veliki junaci i istinski heriji u svom vremenu su uvek bili proglasavani za najgore ljude, nistavije i monstrume… Vremenom su postajali i ostajali u istoriji ljudi kojima su se generacije iz vekova i decenija posle njih skidali kapu i divili im se… Vreme ce pokazati da je Djeneral Mladic i veliki covek i veliki vojskovodja i na kraju čovek koji će ostati ime u istoriji…

 20. Состав, Цена, Отзывы Tinedol, Мазь От Грибка Tinydeal

  Смывается, конечно, не без помощи мыла, но все же это ничто по сравнению с результатом. Не ожидал, но грибок на пальцах ног меня застал несколько месяцев назад. Грибок тоже вроде бы отступил (но это надо посмотреть в течение более длительного срока). Рельефное средство. Без Тинедолу мне стало избавиться от алкоголя.Малышева: Грибок стопы и ногтей на ногах – правильное лечение. Грибок на ногах, а также руках лечить не так просто, как кажется на первый взгляд. Состав построен таким образом, что вылечит грибок на любой стадии быстро и эффективно. Отсутствие у Клиента указанного документа не лишает его возможности ссылаться на другие доказательства приобретения товара у данного Рекламодателя. В противоположность присыпки, крем Тинедол одинокого распределяется на всей поверхности стопы. Отзывы.Продукция: Средство парфюмерно-косметическое для ухода за кожей тела: крем для ног „ТИНЕДОЛ (TINEDOL)“. Тинедол крем от грибка на ногах быстро и надолго избавит от неприятных ощущений, вернет красоту и ухоженность стопам и ногтям! Tinedol является самым действенным средством, направленным на противодействие формированию грибка, зуда и иных неприятных ощущений на ногах.

  Перейти на сайт: http://tinedol.bxox.info/

 21. NrhME5 Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I ave been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 22. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 23. Very nice info and right to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you guys have any ideea where to hire some professional writers? Thank you

29 Trackbacks & Pingbacks

 1. Ernest
 2. Elmer
 3. Fredrick
 4. Carl
 5. milton
 6. Payday loans
 7. rialudi
 8. Дивергент, глава 3: За стеной / Allegiant, Высотка / High-Rise,
 9. Работы промышленные полы, бетонные, упрочненные, цена.
 10. лучшие фильмы 2016 2016 года список новые фильмы
 11. more
 12. clic
 13. ТелефоновСамсунг2016
 14. kinoklub
 15. jpmsru
 16. trumpnews
 17. molodezhka4seria
 18. molodejka
 19. link2016
 20. lastssadsafdsa
 21. Молодежка4сезон25серия26серия
 22. megogoserial.ru
 23. sinister smotret online
 24. смотреть
 25. kinogo
 26. transformery-posledniy-rycar-2017
 27. kinogomovie
 28. tubepatrol.net
 29. payday loans

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*