PENZIONISANI PUKOVNICI UZDRMALI SRBIJU: Otkrili stanje u našoj odbrani i i kako NATO oficiri žare i pale u VOJSCI SRBIJE (VIDEO)

Srbija
Foto: wikipedia
Gosti medijske kuće „Centar” bili su srpski vojni piloti sa ratnim iskustvom, pukovnici ratnog vazduhoplostva u penziji Mirčeta Jokanović i Milorad Đošić. Oni su u razgovoru sa glavnim urednikom portala Srbin.info, Dejanom Petrom Zlatanovićem ukazali na izuzetno tešku situaciju u kojoj se nalazi srpsko ratno vazduhoplostvo, a i celokupna Vojska Srbije.

Kao iskusni vojni piloti i nekadašnji visoki srpski oficiri sa iskustvom komandovanja govorili su o tome na koji je način došlo do urušavanja Vojske Srbije.

Podsetili su srpsku javnost da od vremena predsednikovanja Srbijom, Borisa Tadića, NATO oficirima je dozvoljeno da bilo gde i u svakom trenutku izvrše smotru i postrojavanje bilo koje jedinice naše vojske.

 

[adsenseyu4]

Pored toga oni su istakli i to da Srbija nije vojno neutralna pošto u Ministarstvu odbrane Srbije NATO pakt na čitavom četvrtom spratu, sa svojim oficirima, drži prostorije.

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor:Medijska kuća „Centar”)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*