Ovo je policajac koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
zrtva
Foto: R. Jokić/Reuters
Dragan Đurić (48), pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, biće sahranjen sutra uz najviše počasti na groblju Karakaj u Zvorniku. U međuvremenu je objavljena i prva fotografija ubijenog policajca.

Dragan Đurić rođen je u Banovićima, živeo je u naselju Ulice u Zvorniku, a pripadnik MUP-a Srpske bio je od 7. aprila 1994. godine.

Đurićevog oca Nikolu početkom rata ubili su pripadnici Armije BiH u banovićkom selu Željova, ali za taj zločin još niko nije odgovarao. Majka ubijenog policajca danas živi u Zvorniku, gde su Đurići izbjegli u toku rata.

Sinoć ispred stanice policije u Zvorniku

U terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je sinoć izvršio Nerdin Ibrić (24) iz Sapne, ubijen je policajac Dragan Đurić, dok su ranjeni policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović. Napadač je likvidiran prilikom razmene vatre.

Napadač je, uz poklič „Alahu ekber“, oko 19.00 časova upao u prostorije policijske stanice i odmah počeo da puca.

(blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • zoki

    sve koji se izjasnjavaju kao vehabije treba poubijati