OBUKLI I SPREMILI IVANKU ZA SAHRANU: Kada su pomerili poklopac kovčega, svu su se zaledili od šoka!

sahrana
Foto ilustracija: Telegraf
Na telo žene navukli su odeću 40 kilograma lakše pokojnice. Da nisu odlučile otvoriti kovčeg dve zagorske porodice bi oplakivale neke nepoznate žene.

– Kad smo u mrtvačnici otvorili kovčeg, samo što se nismo onesviestili. Unutra nije bila naša majka nego nepoznata žena- šokirano govore Ivan i njegova sestra Branka iz Belca kraj Zaboka.Na tamošnjem su groblju u utorak u 16 sati trebalo je da sahrane majku Ivanku Čukljek (80).

Ona je preminula tri dana ranije, a porodica je došla u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili s njom.

– Kovčeg je bio naš, ali u njemu pogrešno telo, obučeno u odeću naše majke, a da sve bude još gore, pokojnica iz kovčega je bila upola lakša od naše majke, pa je “plivala” u njenoj odeći- zgroženo priča porodica.

Oni su odmah alarmirali bolnicu, ali tu je tek usledio šok- rekli su im da pokojna Ivanka Čukljek nije kod njih i da oni nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici!

NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ: Ona je sa 17 silovana i odbila da ABORTIRA, rodila je sina koji je danas velika SVETSKA ZVEZDA (FOTO)

Oni su o svemu obavestili policiju, koja je ubrzo uspela da reši ovu morbidnu zbrku.

Telo pokojne Ivanka je nađeno u Mihovljanu u kovčegu Katice Plukavec (86), a kako njena porodica nije otvarala kovčeg, nisu ni znali za zamenu.

– U šoku sam! Samo želim dobiti telo svoje majke i sahraniti je- rekao je Branko ispred mrtvačnice kada su tela obe pokojnice doneta kako bi se stavila u odgovarajuće kovčege.

– Mojoj majci su stavili maramu koja nije njena i navukli joj odeću žene koja je lakša 40 kilograma. Pa kako niko nije primietio da nešto nije u redu?! Tužićemo bolnicu – ljuti su Čukljekovi.

HOROSKOP ZA SUTRA (27. decembar 2017): Devica ima dobar dan, Rak nema prepreke, Jarac pregovara (ASTROLOGIJA)

Iz bolnice su poručili da će se utvrditi ko je odgovoran za zamenu pokojnica, da li je kriva bolnica ili pogrebna poduzeća koja preuzimaju tela i oblače ih.

(Dnevne.rs/Izvor: SrbijaDanas.com)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*