NOVI SVEDOK UBISTVA NA ZAKINTOSU: “Sedeo sam sa Hendersonom i pio piće, a pet minuta kasnije KRV MU JE TEKLA IZ OČIJU”

tuča
Foto: printscreen/Tviter
Bakari Henderson, američki student koji je 7. jula preminuo na Zakintosu u napadu je zadobio 19 udaraca, od kojih većinu u vrat, a povredama je podlegao već posle drugog ili trećeg udarca, objavili su grčki mediji.

U istrazi ubistva Hendersona, zbog čega su petorica Srba zadržana u pritvoru pojavio se novi svedok, i to srpski državljanin (21) koji je kobnog jutra bio u provodu u klubu “Barcode” sa Hendersonom i njegovim prijateljima iz Amerike.

NOVI DETALJI U ISTRAZI UBISTVA NA ZAKINTOSU: Amerikanac dobio 19 UDARACA U GLAVU, u džepovima mu pronađeni ovi predmeti!

Grčki mediji objavili su danas izjavu ovog neimenovanog Srbina, koji je izjavio da je 7. jula oko 2.30 sati sa društvom otišao u bar.

[adsenseyu1]

– Tamo sam sreo trojicu Amerikanaca, sedeli smo zajedno, popio sam piće. Oko 3 sata ujutru sam ispustio čašu na pod i savio sam se da je podignem. Kada sam se podigao, video sam momka srpske nacionalnosti kako udara mladića iz mog društva, Amerikanca, a koji mu je zatim uzvratio tako što ga je udario flašom koju je držao u ruci. Udario je Srbina u glavu. Zatim sam izašao ispred bara, sa trojicom Amerikanaca. Sa nama je bilo i 30-tak Srba, koji su pojurili Hendersona – navode grčki mediji izjavu Srbina, svedoka ubistva.

U policiji, na saslušanju on je izjavio da je zatim video Amerikaca kako trči, beži i gomilu Srba koji su ga pojurili.

KUVAR SA JAHTE OTKRIO ŠTA RADE BOGATAŠI SA DEVOJKAMA: Razvrat i blud za par HILJADA EVRA!

– Nisam uspeo da potrčim za njima, jer su me sprečili u pokušaju da ih zaustavim. Pet minuta kasnije sam uspeo da dođem do mesta na koje su otrčali. Video sam Hendersona na pločniku, bio je bez svesti, krv mu je curila iz očiju. Jedan od njegovih prijatelja iz Amerike je pokušavao da mu pruži prvu pomoć – ispričao je ovaj mladić.

Zakintos
Foto: Printscreen/youtube

GLUMILA JE U „SREĆNIM LJUDIMA“,POVUKLA SE ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE: Ovu GLUMICU gledaćemo u ulozi Jelenine majke u „Ubicama moga oca“ (FOTO)

Odgovarajući na pitanja policajaca, ovaj svedok ponovio je da je prvo video Srbina koji udara Bakarija, ali da se ne zna zašto “jer su svi bili pijani i da sve se desilo u sekundi”

 

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:lefimerida)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*