NOVA NEVOLJA ZA ZORANA MARJANOVIĆA: Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom (INFO)

jana
Foto: Telegraf
Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića

Centar za socijalni rad oduzeo je 10. oktobra Zoranu Marjanoviću (39) starateljstvo nad  šestogodišnjom ćerkom.

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

SKANDAL NA SNIMANJU EMISIJE: Voditelj BRUTALNO uvredio Evu Ras, glumica napustila emisju zbog neprimerenog pitanja (FOTO)

–  O ćerki ubijene Jelene Marjanović i njenog muža Zorana, koji se sumnjiči da ju je ubio, do daljeg će brinuti radnici Centra za socijalni rad.

Ona će zasad živeti sa Milošem, ali ako se desi da i on završi iza rešetaka, mala Jana će automatski biti odvedena iz kuće Marjanovića.

U tom slučaju, ona više ne bi mogla da živi u kući s babom Zoricom i dedom Vladimirom – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a sutradan je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči pronađeno njeno unakaženo telo.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju (INFO)

Zbog ovog ubistva 15. septembra je uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.

KRILA JE OD JAVNOSTI: Ovo je prelepa ćerka Mire Škorić (FOTO)

(Dnevne.rs /telegraf/Izvor: Srpski telegraf)

1 Comment on NOVA NEVOLJA ZA ZORANA MARJANOVIĆA: Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom (INFO)

  1. očito da ovo zoranu sve servira tajkun kokainac. no oraju da slušaju kokainca dilera.veliki novac on donosi srbiji . plate penzije e da nije toga davno bi bio iza rešetaka. pa i da je zoran ubio dijete treba da je kod dede i babe. i na kraju će i zoran završiti kozna

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*