NIKO TO NIJE OČEKIVAO: Porodica došla da vidi bebu, a onda im je TATA otkrio NAJBOLJE ČUVANU TAJNU (VIDEO)

beba
Foto: printscreen/youtube
Kada su svi članovi porodice stigli u bolnicu kako bi dočekali prinovu i čestitali novopečenim roditeljima, nisu imali pojma da ih tamo čeka veliko iznenađenje

Teško je održavati trudnoću tajnom, možda čak i nemoguće, budući da stomak buduće majke vremenom raste i teško ga je konstantno sakrivati. S druge strane, lepe vesti je teško ne podeliti sa najmilijima.

Ovaj par je očekivao blizance. Cela porodica je znala za trudnoću i željno su iščekivali novog člana porodice. Sve je proteklo u najboljem redu, a budući roditelji su imali dupli razlog za slavlje jer s očekivali dve bebe, a ne jednu.

[adsenseyu4]

Kada su svi članovi porodice stigli u bolnicu kako bi dočekali prinovu i čestitali novopečenim roditeljima, nisu imali pojma da ih tamo čeka veliko iznenađenje. Onda ih je tata upoznao sa Finom, ali i njegovim bratom Kolbijem. Taj trenutak je bio nešto posebno.

Roditelji su ga i snimili, te će im verovatno zauvek ostati urezan u sećanje. Svako dete je čudo i Božiji dar. Drago im je da su uspeli da sačuvaju svoju malu tajnu do kraja. Nadamo se da vam je ovaj video popravio dan i izmamio osmeh na lice, kao i nama.

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs /Izvor:virealno.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*