NEVEROVATAN PREOKRET U ISTRAZI, UBICU HAPSE ZA 10 DANA: Zoran Marjanović otkrio NAJNOVIJU informaciju! (INFO)

ubistvo
Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović koja je potresla javnost preuzeo je Interpol, a sumnja se da iza zločina stoji kamiondžija koji je na identičan način usmrtio još najmanje dve devojke u inostranstvu.

Policija je dobila molbu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi s ubistvom Marjanovićeve, čije je telo 3.aprila 2016. pronađeno u kanalu u Borči, saznaje “Srpski telegraf”.

– Inspektori kriminalističkih policija dve zemlje sumnjaju da je reč o serijskom ubici, koji je na gotovo isti način likvidirao jednu devojku u Nemačkoj i jednu u Austriji. Postoje neoborivi dokazi da iza tih zločina stoji vozač kamiona koji je prevozio robu od Turske preko Srbije u Austriju i Nemačku – rekao je izvor “Srpskog telegrafa”.

 

[adsenseyu4]

Prema njegovim rečima, žrtve kamiondžije nastradale su dok su trčale pored reke, isto kao i Jelena Marjanović.

– Džogirale su i obe su usmrćene s više udaraca po glavi alatom ili kamenom. Lobanje su im bile smrskane, a lice unakaženo. Ti slučajevi dosta podsećaju na ubistvo pevačice. I ona je trčala, a usmrćena je udarcima po glavi. Interesantno je i to da postoji mogućnost da je u trenutku nestanka i likvidacije Jelene Marjanović ovaj kamiondžija prošao kroz Srbiju – dodaje izvor.

Zbog ozbiljnosti slučaja i sličnosti zločina u tri zemlje, u istragu se uključio i Interpol.

ubistvo
Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

– Nemačkoj i Austrijskoj policiji biće dostavljene fotografije i celokupan dosije u vezi s likvidacijom mlade pevačice “Granda”. Ne isključuje se nijedna mogućnost , pa čak ni ta da iza zločina u Srbiji stoji upravo kamiondžija. Strane policije obaviće sva neophodna istraživanja i veštačenja kako bi se utvrdilo da li je Jelenu ubio serijski ubica. Srpski inspektori su u svakodnevnom kontaktu s Interpolom, sarađuju i razmenjuju informacije da se zločin rasvetli – zaključuje izvor.

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene Jelene, uveren je da će policija uhapsiti ubicu njegove žene pre godišnjice zločina 2. aprila. On kaže da ima puno poverenje u rad policije i dodaje da ga raduje informacija da se istraga bliži kraju.

 

[adsenseyu1]

– Iskreno, zvaničnih informacija iz policije nemam, niko me ne zove niti mi saopštava u kom pravcu ide istraga. Međutim, nezvanično se svašta priča, a do mene je nedavno doprla informacija da je hapšenje ubice pitanje dana i da policija ima skoro sve potrebne dokaze da bi ga privela pravdi – rekao je Zoran za “Informer”.

ubistvo
Foto:Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Pre njegovim rečima, iako se obruč oko ubice steže, nema nikakvih naznaka ko bi to mogao da bude.

– Ta informacija se u policiji čuva u najstrožijoj tajnosti. Očigledno je da ljudi ozbiljno rade svoj posao i zato mi ne pada na pamet da se mešam u njihov rad i da u medijima licitiram ko bi mogao da bude Jelenin ubica. Znam da policija zna ko je to i da im nedostaje još malo do formalnog dokaza i hapšenja. Moja intimna želja je da zločinca privedu pre godišnjice ubistva 2. aprila – dodao je Zoran.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Srpski telegraf/Informer)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*