NEPREŽALJENA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA IZ MLADOSTI: Susreo se sa njom posle rata prvi put (FOTO)

pevač
Foto: printscreen/youtube
Zdravko Čolić I dalje važi za najvećeg zavodnika bivše Jugoslavije.

Čola je srećno oženjen Aleksandrom već 16 godina, a njegova supruga se retko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

[adsenseyu1]

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema rečima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doleteli na koncertima odavno je prestao da broji.

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: „Srbija će stati uz Rusiju, a nakon KONAČNOG SUKOBA ovo će se desiti…“ (INFO)

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, a o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery retko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu. Uvek će biti deo mog srca rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vreme kada se zabavljala sa Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvezdu filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Anđelina Džoli.

[adsenseyu1]

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas.

Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao – rekla je Jasna.

ljubav
Foto: youtube/printscreen

ZBOG ČEGA NE VOLIM DA NA LETOVANJU SRETNEM SRBE

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku.

ALEKSA ŠANTIĆ JE NIKADA NIJE PREBOLEO: Nije ni progovorio sa Eminom, a voleo je celog života

Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pevaču.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Index.hr)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*