Ministar policije Nebojša Stefanović: Ko je zatvorio mladića u taj gepek i spustio poklopac?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

ministar

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je sa tužilaštvom razgovarao o nesreći na Adi Huji u Beogradu, kada se utopilo troje putnika, od kojih se jedan vozio u gepeku.

– Meni je interesantno ko je zatvorio taj gepek? Ko ga je stavio u taj gepek i spustio rukom poklopac – rekao je ministar novinarima ispred Palate Srbija.

On je ocenio da je „strašno“ to što se mladić vozio u gepeku i rekao da ne zna da li je do sada zabeležen takav slučaj. Prema njegovim podacima, od prvog jula je podneto 1.700 prijava zbog prekršaja koje su počinli mladi vozači sa probnom dozvolom, ali ne zna se koliko su tih prijava obradili sudovi.

Stefanović je kazao da se broj poginulih na putevima u Srbiji smanjio u odnosu na 2013. godinu, što je rezultat mera koje je MUP sproveo u poslednjih šest meseci.

Ukupan broj poginulih u 2013. bio je 650, a do novembra ove godine poginule su 442 osobe.

– Mi nismo zadovoljni tim brojem. I dalje radimo na drastičnim promenama koje treba da dovedu do toga da Srbija postigne standarde mnogo razvijenijih evropskih država – rekao je ministar unutrašnjih poslova.

(beta)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

4 Comments on Ministar policije Nebojša Stefanović: Ko je zatvorio mladića u taj gepek i spustio poklopac?!

  1. Meni je interesantno to sto je gospodinu interesantno…ja se svaki put odusevim njegovom opazanju, smislu za detalje, analiticnosti i talentu da svaki, ali, svaki put promasi temu. Sedi 1, MINISTRE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*