Masakr se nastavlja: Teroristi upali u štampariju punu radnika, na sve strane mrtvi i ranjeni! (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
teroristi
Dvojica osumnjičenih za napad na nedeljnik „Šarli Ebdo“ i dalje su u bekstvu i potraga specijalnih jednica je u toku. Prema najnovijim informacijama, osumnjičeni su ukrali auto, a zatim zauzeli štampariju punu ljudi. Francuski mediji javljaju da su dve osobe ubijene, dok je najmanje 20 ranjeno.

Dve osobe su ubijene, a dvadeset je ranjeno pre nego što dva napadača zauzela štampariju.

Francuski mediji javljaju da su dvojica terorista zauzeli štampariju u kojoj ima više ljudi.

Policija sumnja da su osumnjičeni ukrali automobil, i u toku je policijska potera.

Elitne jedinice uključene u potragu 

U potragu za dvojicom braće osumnjičenih za napad na redakciju satiričnog nedeljnika „Šarli ebdo“ u Parizu, u kome je ubijeno 12 ljudi, uključile su se i elitne francuske snage.

Dok su napadači, uprkos opsežnoj operaciji, proveli drugu noć u bekstu, šef britanske obaveštajne agencije MI5 je upozorio da islamisti planiraju „još jedan veliki napad na teritoriji Zapada“ i da su obaveštajne agencije možda nemoćne da ih zaustave.

UŽIVO: Gledajte kako izgleda potera za osumnjičenima 

(Alo)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • čeda

    To ovi iz poljoprivrednog gazdinjstva gledaju kako spanać napreduje , došli helihopterom , moderna je to država, hahaha.

  • Cika Stevica

    E pa Francuzi sta ste drugima radili i cerecili ih istovremeno ih nazivajuci siledzijama- to ste i dobili. Zivela Srbija! Je Suis Milica Rakic aussi!!!